Skip to content

DIY: Pølsebu til barna

Posted in DIY

Til 5 års dagen til Lykke ønsket jeg å lage en pølsebu. Nå vil jeg dele ideen med dere siden det var så enkelt å lage og ble så kjekk leke for barna i selskapene hennes ♥
DSC_0769

DSC_0410 DSC_0413 DSC_0702

Jeg googlet litt på pølsebu men der var det ikke rart å finne. Da lot jeg fantasien rulle og forklarte min mann hvordan jeg ville ha den. I garasjen hadde vi en vanlig trepalle, den brukte vi derfor som utgangspunkt. Ellers hadde vi liggende noe restmateriall som mannen min tilpassa og sette opp. Først grunnet jeg hele pølsebuen 1 strøk.  Deretter malte jeg med eggehvit maling 2 strøk. Da malingen var tørket tok jeg maskeringsteip og la i striper som dere ser på bilde over her. Det blå dere ser så vidt er teipen. Så malte jeg inn annenhver stripe med rød bengalack. Å vips så var den ferdig!
DSC_0768
Inni laget jeg en vimpel i ark, klippet bare ut i trekanter og vips så dekorerte de innsiden ♥
DSC_0744
Bursdagsbarnet var strålende fornøyd med pølsebuen sin. Håper du ble inspirert til å lage noe selv, det trenger ikke være så vanskelig.

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Catrine
  Catrine

  Så fine pølsebu??

  1. september 2015
  |Reply
  • Takk Catrine 🙂

   1. september 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.