Skip to content

Hudpleie – Vital Forus

Posted in Skjønnhet & Velvære

I går hadde jeg en etterlenktet hudpleie time inne på Vital Forus.

Vital 4

Da jeg startet med hudpleie for noen år tilbake tok jeg en hudanalyse før første time. Bildene fra hudanalysen var sjokkerende og gav meg en tankevekker. På grunn av hyppig solarium som ungdom hadde jeg pådratt huden min store solskader. Huden min var også svært tørr og hadde små sprengte blodkar som følge av vinterkulden. Jeg forstod fort at huden min trengte pleie men  ble først veldig stressa og tenkte at dette var en krevende rutine i hverdagen som jeg ikke hadde tid til.

Vital 1

Siden den gang har min hudpleier fokusert på disse 2 problemene samt gitt meg klar beskjed om å bruke både solkrem OG kuldekrem på vinterhalvåret. Jeg har gått til hudpleie ca 3 x per år og renser huden min hver dag. Dette har ført til at de nye bildene på hudanalysen ser mye bedre ut. En kunne tydelig se at solskadene mine var nesten borte, det var helt utrolig!

Vital 3

DSC_0920

Vital Klinikk på Forus er et stort og flott lokal med egen spa avd. Om du vil vite mer skjekk ut nettsiden: Vital Hudklinikk.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.