Skip to content

Min beste treningsinvestering: Joggevognen

Posted in Treningsglede

Hei til dere og hei søndag! I dag vil jeg dele min beste investering når det kommer til trening ♥
DSC_0904Det er søndag og på tide å dele et treningsinnlegg med dere. Jeg tenker at det vil bli fast på bloggen min: treningsinspirasjon hver søndag! Joggevognen min er av merke Mountain Buggy Urban Jungle. Det er en gammel model og er kjøpt brukt på Finn.no for godt et år siden. Jeg har aldri angret, det jeg derimot angrer på er hvorfor jeg ikke har kjøpt før. Denne har blitt brukt veldig mye, både til gåturer men også til mine løpeturer.

Trening er for meg noe jeg vil få inn i hverdagen min, ikke noe jeg tenker «får jeg tid til det så er det fint». Jeg LAGER tid til det. Med fulltidsjobb, 2 barn, mann og hus så kan en oppleve tidsklemma til tider. Derfor er jeg så glad at denne joggevognen har gjort treningshverdagen så mye lettere.
DSC_0907Ny koster den noen tusen lapper, trur det er rundt 5000kr. Dersom en ikke har råd/ønsker å bruke så mye penger på en vogn kan en få flotte vogner brukt på blant annet finn.no til en mye rimeligere penge. Før jeg hadde denne joggevognen forsøkte jeg å jogge med vanlig Brio vogn. Det går på et vis det også men er ikke gunstig. Det er vanskelig og nesten noe uforsvarlig når det kommer til svinger. Med en joggevogn har en 3 hjul slik at det er enkelt å løpe med.
DSC_0908
Ha en aktiv uke så ses vi i morgen ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.