Skip to content

Min helt egen blogg

Posted in Hverdagsliv

Hei du som sitter på en annen skjerm og leser. Velkommen til min blogg!

thisismewidget

Jeg føler det er naturlig å skrive dette innlegget med endel spørsmål + svar så la oss gå i gang:

Hvorfor ønsker jeg å starte å blogge?
Kun å da mener jeg kun fordi jeg har lyst!

Hva skal bloggen min handle om?
Dette blir en personlig hverdagsblogg. I tillegg vil bloggen min være krydret med innlegg om trening, kosthold, DIY prosjekter, interiør, skjønnhet & velvære blant annet. Se gjerne i kategoriene mine og du vil få en pekepinne på hva denne bloggen kommer til å inneholde.

Hvorfor eget domene kontra blogg.no?
Jeg ønsker ikke at dere lesere skal bli proppet med reklame og mye rot. I tillegg ønsker jeg å være min egen sjef, at ingen eier meg. Da er det min egen greie å jeg kan gjøre slik som jeg ønsker.

Om jeg tjener penger/ønsker å tjene penger på min blogg?
Jeg tjener ingenting og har heller ikke den hensikt å tjene penger på den. Per i dag betaler jeg en liten sum for å ha min egen blogg. Dette er kun ren hobby og noe jeg ønsker å gjøre for gøy. Dersom det i det hele skulle være aktuelt i fremtiden å samerbeide med noen aktører må jeg nesten ta en stilling til det da.

Et annet spørsmål jeg har fått undervegs i prosessen er; Om jeg tror at jeg er inspirerende siden jeg starter egen blogg?
Nei. Jeg går ikke rundt å tror jeg er noe. Men dersom noen der ute finner glede, motivasjon eller inspirasjon gjennom å lese min blogg blir jeg kjempeglad 😉

Hvor ofte kommer jeg til å blogge?
Jeg kommer til å blogge når jeg føler jeg har noe å dele. Tenker noen ganger per uke. Skal forsette med 100% jobb slik som før.

Da håper jeg du vil følge meg på min «blogg» reise, dette gleder jeg meg stort til! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar i kommentarfeltet mitt. Du kan også lese mer om meg under «About» øverst i menyen min. Ha en nydelig fredag ♥

Beate

 

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Gro
  Gro

  Gleder meg veldig til å lese om interiør på bloggen din!:-) Der finner jeg både deg og hjemmet ditt som stor inspirasjon! 😀 Og det passer fint siden jeg nå klør i fingrene mine etter å få mitt nye hus i orden!:-)

  28. august 2015
  |Reply
  • Så hyggelig Gro, det kommer innlegg om interiør på bloggen veldig snart <3

   28. august 2015
   |Reply
 2. Rita
  Rita

  Spennende, du e gode:)

  28. august 2015
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.