Skip to content

Bloggen feirer 1 mnd i dag!

Posted in Hverdagsliv

Hei kjære dere og god ukesstart. I dag er det nøyaktig 1 måned siden jeg gikk ut med bloggen min. Les gjerne mer på «read more» knappen om hvordan det har vært og responensen fra dere ♥
DSC_1238

 Hele blogg ideén begynte i vår, jeg tenkte frem og tilbake på om jeg skulle gjøre det. Når jeg først hadde bestemt meg for å starte å blogge ble det nye valg å ta. Skulle jeg være under et bloggsamfunn eller gå hele vegen med eget domene. Jeg var vel egentlig aldri i tvil hva jeg ville gå for og fikk hjelp av en god venn som heter Kjell Arild. Han hjelpte meg i gang og har vært helt nødvendig i flere prosesser for at jeg skulle få dette til. Han driver foressten egen nettsiden, den kan du se her om du vil: Fjellvandring. Super side som bør sjekkes ut!

Uansett, tilbake til min egen blogg. Jeg har fått utelukkende positive kommentarer i ettertid og det gjør meg veldig glad! Når en person skriver/sier til meg at de fant tips/motivasjon/inspirasjon eller glede av å lese noe på min blogg, ja da blir jeg kjempe glad!

Totalt har 2693 mennesker vært innom bloggen min til nå. Gjennomsnittlig er det 164 lesere innom bloggen min hver dag. Jeg kunne ikke vært mer glad ♥ Når det er sagt så er det ikke antall lesere som motiverer meg, det som driver meg er at dere som leser bloggen blir glad av, motivert av og eller inspirert av det jeg skriver. Så takk for at du vil lese min blogg, det gjør meg glad. Ikke vær redd for å kommentere her inne, det er så hyggelig med en kommentar av og til.

Jeg stortrives med å blogge. Er enda helt fersk i gamet og merker det, men liker veldig godt å skrive. Forsøker å ha et variert innhold slik at jeg når ut til flere lesere. Jeg skulle i utgangspunktet blogge noen ganger per uke men det har blitt mye mer en det. Jeg har blogget nesten hver dag, noen få dager har jeg til og med blogget 2 innlegg. Jeg synes det er veldig kjekt, stresser ikke med det og har funnet mer og mer utav det på denne måneden som har gått. Jeg gleder meg til fortsettelsen og håper du følger med meg videre.

Ellers har min mandag gått med til jobb, svømming, en liten brynetur, legging av barn og nå venter tredemøllen på meg oppe. På jobb holder vi loppemarked på onsdag mellom kl 14-17, mer info og bilder kommer i morgen på bloggen. Håper deres mandag har vært fin og at du er klar for en nye uke! Vi blogges mer i morgen. Takk for du titter innom bloggen min ♥

 

Beate

Blogglistenhits

6 Comments

 1. Gro
  Gro

  Så kjekt kjære!?

  28. september 2015
  |Reply
  • Beate
   Beate

   Ja veldig gøy ?

   28. september 2015
   |Reply
 2. Rita
  Rita

  Gode:):):):):)

  29. september 2015
  |Reply
 3. Hei Beate,

  Bare kjekt å kunne være til hjelp.
  Flott blogg du har fått, kjekt å følge dine innlegg 🙂

  29. september 2015
  |Reply
  • Så kjekt du følger med Kjell Arild! 😉

   29. september 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.