Skip to content

Er det rart å spise lunsj ute alene?

Posted in Hverdagsliv

DSC_1100
I går hadde som sagt en fri dag og brukte den til å få unnagjort litt ærender på Bryne. Jeg ble sulten og helt naturlig gikk jeg å bestilte mat på Kjøkkenet. Jeg satte meg ned og maten kom relativt fort. Jeg tenkte aldri over det men jeg var den eneste som satt alene og nøt en lunsj. Da kom tankene mine, er jeg rar som spiser lunsj alene eller er det mange som spiser lunsj for seg selv?

Jeg hadde ikke reagert om jeg så en mann eller kvinne alene på en resturant å spiste lunsj alene, hadde du reagert på det? Grunnen til jeg skriver dette innlegget er fordi jeg har en liten mistanke om at enkelte er for opptatt av hva andre måtte mene eller synes om de. «Tenk visst noen ser meg her på Kjøkkenet alene, vil de tro at jeg ikke har venner?»

På grunn av nysgjerrighet på menneskeheten håper jeg du vil kommentere under på dette innlegget. Er det rart å spise lunsj ute alene eller er det helt naturlig? Dersom du aldri kunne tenkt deg å spist lunsj ute alene håper jeg du vil svare på hvorfor? Hva er i tilfelle galt med det?

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. lena
  lena

  He au såde alaina å hatt lunsj☺?heilt fint dæ?

  16. september 2015
  |Reply
  • Så jilt med kommentar Lena 😉 Ja sant, enig med deg!

   17. september 2015
   |Reply
  • Aslaug Engelsvoll
   Aslaug Engelsvoll

   He ao såde aleina å ede lunsj..Ska te å me sidda aleina å eda hotell frokost i helgå..Men for blikk på meg å akkorat så en kan læsa dei blikkå-Hu sidde aleina,he u ik venna trur?? Kor e dei andre?? Heilt greit å ver aleina av og te..:-)

   17. september 2015
   |Reply
   • Takk for kommentaren Aslaug! 😉 Ja mulig noen tenker slik, håper ikka alle gjør det. Herligt å nyte mat på egenhånd også inni mellom 😉 Kos deg med hotell opphold i helgen! Klem

    17. september 2015
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.