Skip to content

Gjenbruk

Posted in DIY, and Hverdagsliv

God lørdag, håper helgen deres er slik du ønsker den skal være. I dag tenkte jeg å slenge med et av mine enkleste gjenbruk prosjekt som jeg startet med i går og ble ferdigstilt i dag.

DSC_0924

Denne fant jeg hjemme hos min mor gjemt inni et blomsterbed. Jeg spurte om jeg kunne få den og det var klart jeg kunne. En rask tur innom Halvorsen Fargerike på Varhaug var jeg i gang. Jeg elsker hele konseptet gjenbruk og blir aldri lei!
DSC_0926
Et strøk med svart maling berekna til å male oppå rust og det var det! Nesten litt for enkelt og nesten litt for fort gjort! Akuratt som ny, det liker jeg.
DSC_0927
Min dag har vært fin, startet med lek og morro i Loen med de aller minste ♥ Deretter tok vi turen inn til Lekeland på Forus, alltid en suksess de få gangene vi tar inn der! Klokken 18.00 var det handballfest i Loen hvor Nærbø møtte selveste Arendal, veldig god stemning i hallen! Kvelden fortsatte hos Hege&Sigbjørn som inviterte til mat,drikke og hygge! Synd jeg måtte gå så tidlig grunnet barnevakt men slik er det. Tusen takk for vertskapet Hege&Sigbjørn♥

Titt gjerne innom bloggen i morgen, da blir det et innlegg om trening. Vi ses!

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.