Skip to content

Her bor vi!

Posted in Interiør

DSC_1041

Hei til dere! I dag har jeg vært på min badybalance økt nr 2 av totalt 8. Ellers har jeg vasket huset, dratt ut langbordet og handlet inn mat til i morgen kveld. Jeg har invitert mine arbeidskollega hjem på kveldsmat og spillekveld, jeg gleder meg! Nå er det snart kveldsvakt for min del men ville innom å si hei til dere som leser bloggen min, veldig kjekt! Legger med bilder av inngangspartiet vårt, superfornøyd med nye fliser og nytt dørskilt. Ha en flott onsdag – make it a good one ♥

DSC_1039

 

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Kamilla
  Kamilla

  Så fint det va??

  23. september 2015
  |Reply
  • Takk Kamilla! 😉 Klem te deg

   23. september 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.