Skip to content

It´s Friday!

Posted in Hverdagsliv, and Kosthold

Hei fredag og hei helg! Både ukens storhandel og dagens løpeøkt er unnagjort ♥ Deler i dag bilder av ukens handleposer :
DSC_1052
Det er en stund siden at jeg startet med å storhandle 1 gang i uken. Min evaluering etter dette er at jeg sparer både tid og penger, samt slipper endel stress. Så alt å vinne på å handle en gang i uken etter min mening!

Jeg handler enten hver torsdags kveld eller hver fredag formiddag, alt etter hvordan jeg jobber. Over på bilde kan du se ca hva vi bruker på en uke. Skal det stemme nøyaktig må jeg legge til havregryn, kylling og proteinbarer men dette hadde jeg fra før hjemme og ble derfor ikke med hjem fra Kiwi.

Jeg skriver ikke middag dag for dag, men tenker ca i hodet hva vi skal ha. Over kan dere se at jeg planlegger en dag med fiskepudding, en med kalkun, en med pølse, en med nakkekoteletter og en med karbonadedeig. I hvilken rekkefølge det blir er jeg ikke så opptatt av, det tar vi som vi har lyst på.

Dersom du er i småbarnsfasen og ikke handler en gang i uken håper jeg du gir det et forsøk, jeg kommer hvertfall aldri til å slutte med det. Da vil jeg bare ønske dere alle en fin fredag, titt gjerne innom igjen i løpet av helgen. Resten av min dag går til lunsj besøk på Lyefjell hos en av mine beste samt kveldsvakt på jobb, en god fredag!

 

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.