Skip to content

Lørdagstoddlerne leker i Loen

Posted in Hverdagsliv

I dag vil jeg opplyse om det fantastiske tilbudet som er i Loen for de aller minste i håp om at vi når ut til flere folk. Enda opplever jeg at det er folk på Nærbø som ikke vet om Lørdagstoddlerne og det er veldig synd synes nå jeg. Del gjerne innlegget ♥

DSC_0068
Da Lykke var rundt 1 år gammel synes jeg at hjembygda manglet et aktivitetstilbud for de aller minste. Det var liksom turn hun kunne begynne på men det var ikke før etter hun hadde blitt 3 år. Jeg luftet ideen om lek for de aller minste med min bestevennine Cathrine. Hun var like giret som jeg og slik startet da prosessen. Vi var tydelige fra starten at det skulle være i regi av Nye Loen og var i møte med dem. Flere prosesser var i gang og det ble et veldig spennende prosjekt.
DSC_0069Vi startet opp januar 2012 og i løpet av kort tid hadde ryktet om Lørdagstoddlerne spredt seg til veldig mange! Tilbudet vårt ble det vi kan kalle en stor suksess for de aller minste. Besøksrekorden var 103 barn i hallen på en å samme tid, det var gøy det! Ved hjelp av inngangspenger per barn, frivillige sponsorer, NIL og egen innsats i konkuranse via Facebook fikk vi stadig økonomisk støtte til å investere i nye og utfordrende leker til barna.
DSC_0071Årene gikk veldig fort og plutselig hadde våre førstefødte blitt over 4 år og for store for Lørdagstoddlere. De var ikke lenger de aller minste. Grunnen til at øvre aldersgrense på tilbudet er 4 år er nettopp fordi det er de aller minste som skal være i sentrum. Når en har blitt 4 år trenger en også andre utfordringer enn hva vi kan tilby på akuratt dette tilbudet.

Det har vært oppe som tema flere ganger å øke aldersgrensen men det vil være helt feil overfor de aller minste. Så har idrettslaget ønsket at vi skal dele hallen i 2 og ha en liten og en stor avd. Dette har heller ikke lot seg gjøre på grunn av vi er bare 2 stk som driver dette på dugnad. Da måtte vi vært flere om prosjektet. På en annen side har jeg sett at Lykke er for «stor» for denne aktiviteten og jeg nyter alene tid med Felix som har veldig gleden av det! NB! Følg med siden vår på facebook da det vil være info om familiedager, de dager er det ingen øvre aldersgrense.
DSC_0070Cathrine valgte å gi seg i fjor og jeg er så heldig som fikk med meg Tonje Varhaug. Det er jeg veldig glad for! Hver partalls lørdag mellom 09.00-10.30 er vi på plass med en hall fullstappet av leker og utfordringer til de små barna. Vet du om noen som kan ha glede av dette tilbudet håper jeg du vil spre ordet videre. Det koster 20kr per barn for å komme inn. Neste toddlertreff er lørdag 14 nov, håper å se noen av dere der med deres små ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.