Skip to content

Mango it is!

Posted in Hverdagsliv, and Kosthold

Hei dere! Setter stor pris på alle dere som har lyst å lese bloggen min hver dag, veldig kjekt! Hadde på forhånd ikke tenkt å blogge så ofte som jeg har gjort hittil men det er veldig kjekt å blogge når jeg får vite at det er noen av dere som sitter å venter på nye innlegg ♥
DSC_0966
Min tirsdag har vært fin og travel. Det har vært en kjekk dag på jobb, hentet barna i barnehagen og laget middag. Etter middag tok vi ut på sykkeltur, og IDAG knakk Lykke koden med å sykle helt på egenhånd. Jeg er så stolt! Det var kjempegøy for alle, og Lykke sa til meg undervegs: «Mamma du har lov å si du er imponert av meg». 😉

Etter en svett «spring etter sykkelen tur» var jeg klar for å tilbringe kvelden min nede på Jæren Sportssenter. Der hadde jeg som vanlig mine faste time Slynge 30 min og Bodypump 55min, alltid like kjekt!

Nok småprat, liker dere mango? Jeg elsker mango men spiser det sjelden på grunn av det er noe upraktisk å spise. Så her om dagen tok jeg en hel mango + 10 isbiter i smoothie maskinen min og volla, en super god men sunn drikk. Håper du vil prøve ♥

 

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.