Skip to content

Mine tanker om et kakebord

Posted in Hverdagsliv

Hei dere! Jeg gjør meg opp meninger og tanker om det meste, kakebord i bursdager er intet et unntak. Det har blitt stort fokus i media på det perfekte kakebordet og jeg vil dele hva jeg mener.
DSC_0243
På bilde over her kan dere se hvordan kakebordet i Felix sin 1 års dag såg ut. Jeg tørr å påstå at når noen ser et «flott» kakebord vil det sette mange tanker i sving. Noen mennesker vil tenke «dette var å ta det litt vel langt for en barnebursdag», andre vil tenke «så flott at dama bak kakebordet vil gjøre så mye utav det for oss». Jeg kunne gitt flere eksempel her men dere skjønner alle poenget mitt. Skal en som mamma føle et stort press for å forsøke å tilstrebe et «perfekt» kakebord? Eller skal det være lov å bake en kake fra Toro sin ferdig pakke å ta på noen tilfeldige non stop? Skal en gjøre slik som kjendiser og toppbloggere og bestille alt fedig? Eller skal en gjøre slik som vår egen mamma gjorde for oss når vi var små?

Jeg har et svar på alle desse spørsmålene: Hver mamma må få lov å gjøre som hun vil! Jeg personlig elsker å gjøre mye utav for eksempel et kakebord men synes ikke at det bør være en negativ ting, heller en positiv at jeg gjør som jeg vil. Når jeg er i et bursdagsselskap hvor det ikke er lagt ned så mye i et kakebord er det aldri noe jeg tenker over. Det er da helt naturlig at noen vil legge ned litt tid i en kake mens andre legger ned mye tid og har stort kakebord.

Dersom du er en mamma synes jeg at du skal gjøre som du har lyst. Og kanskje har du lyst men ikke tid pga tidsklemma, da skal du kunne kjenne på at det også er helt i orden. Kanskje er du ikke flink til å bake, men vil spør din egen mamma, da er det også helt i orden. Kanskje har du lyst å lage den fineste kaken men tørr ikke prøve fordi du er redd for at den ikke er fin nok eller blir bra nok. Slutt med slike negative tanker. Klart du er god nok. Klart du gjør det fint nok. Du er jo tross alt en mamma og vil bli elsket uansett ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Lene M Stokkeland
  Lene M Stokkeland

  Fin blogg Beate?Kjekt med bilder og akkurat passe lange innlegg???Stå på☺️

  2. september 2015
  |Reply
  • Så kjekt du synes Lene, takk for det 😉

   3. september 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.