Skip to content

Mitt alt

Posted in Hverdagsliv

Dette er min lille familie, jeg føler meg så evig takknemlig for at de er mine! ♥

img007

Min mann: Jeg sier det ikke nok, men jeg er kjempeglad i deg! Jeg vet at jeg alltid har din støtte og at du alltid er ved min side, på godt og vondt! Jeg har stor respekt for deg, jeg beundrer din ærlighet og lojalitet. Du verner om de rundt deg og stiller alltid opp. Du er en fantastisk far til våre barn, du vil alltid være deres superhelt! Takk for at du holder ut med meg hver dag, takk for at du støtter meg i alt jeg gjør, takk for at jeg får være 100% meg selv og takk for at du alltid er der ♥

Min datter: Du er allerede rukket å bli 5 år. Jeg nyter å være din mamma og du er sammen med din bror det største som har skjedd meg! Ja du vokser til for fort men samtidig så gleder jeg  meg til du blir enda større slik at du forstår at når jeg er streng med deg og setter grenser er det kun fordi jeg er så inderlig glad i deg. Jeg vil alltid være her for deg og du ble lykken til meg og pappa 9 aug 2010. Jeg er så stolt av den jenta du har blitt at jeg nesten sprikker! Du er svært omtenksom, smart, morsom, hjelpsom og en fantastisk jente! Mamma er kjempeglad i deg ♥

Min sønn: Allerede fra første stund har du sjarmert din mamma i senk, ditt smil vil alltid være uimotståelig! Du har rukket å bli 1,5 år og jeg ser mer og mer av din personlighet. Du vet allerede veldig godt hva du vil og ikke, det er jeg veldig glad for. Tenk hvor heldige vi var som fikk en liten gutt i vår familie i 2014, du er uerstattelig på alle vis min gutt. Jeg vil alltid være her for deg og skal gjøre alt jeg kan for at du skal føle deg elsket, trygg, ønsket og ivaretatt! Mamma er kjempeglad i deg ♥

 

Ha en fin helg sammen med dine! Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Gro
  Gro

  For en flott familie! ?Synes det er stas å få være en del av din familie min beste venn! ?

  12. september 2015
  |Reply
  • 😉 stor klem Gro 😉

   13. september 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.