Skip to content

Oppfordring: La rotet være av og til!

Posted in Hverdagsliv

Kjære regn, kjære dere og kjære tirsdag! Håper uken har startet bra for dere og at du ikke synes at det er for trist med regnet. I dag vil jeg dele mitt rotete kjøkken med dere.
DSC_1121
Vi er stort sett flinke til å ta oppvasken etter middag her i huset. Det gir helt klart den beste følelsen. Likevel er jeg ikke tilhenger av at det MÅ være en fast regel hver eneste dag. På søndag var en slik dag. Det var nydelig vær ute og jeg og ungene tok turen ut i finværet. Da lot jeg kjøkkenet se ut slik som på bilde med beste samvittighet. Oppvasken går ingen sted, den er nå bare der, tiden derimot den går fort og før en vet ordet av det så er det leggetid for de minste. Inni mellom tenker jeg at det ikke er så farlig om oppvasken står når det skyldes at du ønsker å bruke tiden med f.eks barna ♥

 

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.