Skip to content

Oppussing av finstuen vår

Posted in Interiør

Hei kjære lesere og god fredag! Her kommer første innlegg ifra kategorien Interiør ♦ Tenkte å vise dere vår finstue som nylig har vært under oppussing.
DSC_0366
Bilde over er fra finstuen vår som vi nylig har pusset opp. Under her ser du stuen slik den var før:
DSC_0547
Denne tapeten fikk vi opp for 5 år siden og har vært veldig fornøyd med den. Nå derimot var jeg mer en klar for å si farvel til den. Jeg ble rett å slett lei av å se på mønsteret i tapetet! Så et råd når en pusser opp må være å ikke ta for store sjanser slik en kan ha det over flere år. Med mindre man elsker forandring hele tiden og ikke har noe i mot og pusse opp stadig♥

Å fjerne selve tapeten var mindre arbeid enn jeg hadde trodd. Jeg dro av det øverste laget av tapetet først. Deretter gikk jeg over med liten sprayflaske med vann. Vannet gjorde slik at limet under løsnet og det var klar til å dra det tynne laget med hvit tapet av.
DSC_0373
Jeg malte veggene med en grå kalkmaling, kan finne ut nøyaktig fargekode om det er ønskelig – kommenter da gjerne i kommentarfeltet. Ny sofa og nytt sofabord ble kjøpt inn. Sofa fra Bolia og bordet kjøpte jeg brukt på finn.no. Lampen har jeg fått mye skryt av, den er fra IKEA.
DSC_0372

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Gro
  Gro

  Elsker stuen!!?Både før og etter ..spesielt etter?

  5. september 2015
  |Reply
  • TAkk kjære Gro <3

   5. september 2015
   |Reply
 2. Tone Grønning
  Tone Grønning

  Det var en varm og flott farge på veggene, har sett etter en farge for å ha i stua vår, og når jeg så stua deres falt jeg for fargen. Kan jeg få fargekoden.

  10. september 2016
  |Reply
  • Hei Tone! Det er lys grå kalkmaling men jeg har desverre ikke fargekoden, beklager. Håper du finner en fin farge til stuen deres! Beate

   11. september 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.