Skip to content

Påfyll Vippeextention

Posted in Skjønnhet & Velvære

Hei og god mandag! I dag har jeg hatt fri etter arbeidshelg og har blant annet vært hos flinkeste Trine og fyllt på med vippeextention. Tenkte å vise dere før/etter bilder ♦DSC_1088
Første gang jeg la vippeextention var når Felix var 4-5 mnd. Vi hadde en svært krevende barseltid med han og jeg både var og såg sliten ut. Jeg hadde ingen energi eller overskudd til å sminke meg og følte meg desto mer sliten/trøtt av å se meg selv usminket i speilet. Jeg ble derfor veldig nysgjerrig på hvordan vippeextention ville se ut på meg og ble storfornøyd.

Jeg stod opp hver morgen og følte meg «fresh» og såg mindre sliten ut rett å slett. Det var en deilig følelse i en relativ tøff barseltid. Jeg var så fornøyd at jeg gikk hele våren og sommeren med vippeextention. Da vi var i Spania samme året var det utrolig praktisk å ha vippeextention, en slapp svie av mascara og at en var svart under øynene konstant.

DSC_1088
DSC_1091
På bildene over kan du se mine vipper 3 uker etter at jeg har fyllt på. Det er fortsatt en god del falske vipper igjen som du kan se. Nedenfor kan du se bilder etter jeg fylte på nye vipper i dag:
DSC_1095
DSC_1096
Jeg har i 2 år nå hatt vippeextention i perioden mai-september. Resten av året lar jeg mine egne øyenvipper «hvile», men skal ærlig innrømme at jeg kunne hatt vippeextention hele året fordi jeg er så fornøyd med de!

Vippene mine legger jeg hos flinkeste Trine som driver Krystall Hud og Velvære, siden hennes finner du HER ♥ NB: Behandlingen er ikke sponset, dette skriver jeg kun fordi jeg er så fornøyd selv.

 

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Janne Stavnheim
  Janne Stavnheim

  Tusen takk for tipset om å bruke Trine! Verdens flinkeste dame til å legge vipper. Har aldri hatt lange vipper, så dette var heaven for meg. Totalt avhengig nå! Anbefaler Trine på det varmeste ?

  17. september 2015
  |Reply
  • Bare hyggelig, vi må dele de tipsene vi kan oss damer mellom 😉 Trine er fantastisk flink ja, enig! Ha en fin kveld Janne 😉

   17. september 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.