Skip to content

Små hundepassere

Posted in Hverdagsliv

DSC_1114

God lørdag dere ♥ Vi har ikke fått hund selv om Lykke nok kunne ønskt seg det. Vi låner hunden til mine svigerforeldre i helgen og det har vært stor stas i dag å gå tur med henne. Lykke har alltid vært glad i å lufte Ariel som hun heter, men i dag viste Felix stor glede over å gå tur med henne.

Min lørdag har vært rolig og fin. Jeg startet dagen i hallen med lørdagstoddlerne sammen med Felix. Etter hallen fikk jeg tid til 40 min effektiv styrkeøkt nede på Jæren Sportssenter. Ellers har vi fått handlet inn vintersko til han minste og vinterdress, i år skal jeg være klar når kulda kommer! Vi har besøkt oldemor og vært i hallen og sett på onkel Chris spille kamp. En god lørdag har det vært!

Ville bare titte innom å si hei, ha en fin lørdagskveld! I morgen er det søndag og det betyr treningsinnlegg her på bloggen. Vi skrives i morgen. Klem

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. margith
  margith

  Kjempeflotte blogg ,kjekt å lese om alt du har på hjertet ☺Du er goe ?

  19. september 2015
  |Reply
  • Takk for det 😉 Klem

   20. september 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.