Skip to content

Spillekveld med jobb!

Posted in Hverdagsliv

Hei og god torsdag dere ♥ I kveld har jeg hatt mine kjære arbeidskolleger på kveldsmat og spillekveld, så koselig! Anledningen var ingen spesiell annet enn at det er viktig å ha det kjekt i lag!
DSC_1139
Gjestene har gått for en liten time siden og jeg sitter igjen med mye latter, glede og sosialt samvær. Etter slike kvelder som desse får jeg alltid en ekstra takknemelighet over at jeg har så kjekk jobb og ikke minst så kjekke kollegere som jeg stortrives sammen med. Så takk for ikveld damer!

Jeg gjorde serveringen enkel i kveld siden jeg har vært på jobb før i dag. Det ble min standard pasta/kylling salat som jeg nok aldri vil gå lei! Serverte en søt dessert som visstnok har navnet Safaridessert. Deler oppskrifter med dere i løpet av helgen♥
DSC_1142


Men over til selve spillet: Ryktet går! Det er utrolig morsomt og dersom du aldri har prøvt det før kan jeg sterkt anbefale det. En kan være max 8 personer samtidig men vi løste det i kveld med å være 2 og 2 i par slik alle skulle få delta, det gikk fint det og 😉 Hele spillet går ut på å tegne f.eks en krølltang. Så skal neste person etter deg gjette hva du har tegnet og skrive det på side nr.2 i blokken som sendes rundt. Personen nr 3 i spillet skal så tegne det som person nr.2 har gjettet. Slik går spillet til «blokken» har kommet helt rundt. I vårt tilfelle i kveld ble krølltangen til en sædcelle som igjen ble til en penis og endte opp i urin. Hysterisk morsomt, du bør prøve spillet!
DSC_1147
DSC_1146

 

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Tusen takk for en fantastisk kjekk kveld ?

  25. september 2015
  |Reply
  • I like måte 😉

   26. september 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.