Skip to content

Supersunne frokostbrød

Posted in Kosthold

Hei og god onsdag! I dag har jeg veldig lyst å dele en oppskritft med dere. Dersom du ønsker å ha et sunt, mettende og proteinrikt måltid, må du prøve disse. De er veldig saftige og gode, og lages enkelt på noen få minutter. Håper du vil prøve dem, du vil ikke angre! ♥
DSC_0898
Disse rundstykkene fikk jeg smake da min kjære svigerinne Siv lagte dem til meg en tid tilbake. Siden den gang har jeg selv laget dem ca 1 gang i uken fordi de er så gode! De er saftige, mettende og veldig gode på smak!
DSC_0894
Over kan du se hva du trenger:
– En stor boks med Cottege Cheese
– 1 ts bakepulver
– 400g havregryn
– 3 egg
DSC_0895
Først tar du egg, Cottege Cheese og bakepulver i en bolle. Miks dette med en stavmikser til du får en løs røre. Tilsett havregryn før du lager små boller av dem. Desse metter utrolig mye slik at 2 små rundstykker er mer en nok til et måltid for meg vertfall.
DSC_0897
Oppskriften utgjør 2 brett. Så er det bare til å steke i ovnen på 200g varmluft, i 20 min. Følg litt med. Så fort gjort, så godt og så enkelt kan du lage veldig sunn matpakke til jobb eller ha som et av måltidene hjemme.
DSC_0900
Tips: Frys ned i porsjoner. Jeg fryser ned 3 stk i hver pose. Så tar jeg opp hver morgen når jeg har dagvakt. Jeg spiser frokost hjemme kl 06.00. Så har jeg 1 stk rundstykke kl 09.00 og 2 stk kl 12.00. Håper du fikk lyst å prøve disse, jeg kan nesten garantere deg at du blir overasket over hvor gode de er. Ha en fin fin onsdag dere ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.