Skip to content

Testet ut blogglivet for fullt i dag!

Posted in Hverdagsliv, and Treningsglede

Hei kjære dere ♥ I dag har jeg hatt en fantastisk gøy dag og kjenner at det å ha min egen blogg er kjempegøy! Jeg har vært ego i dag med den beste samvittigheten, jeg har prioriert MEG!
_90A5822
Etter jobb i dag gikk jeg rett hjem for å hoppe i dusjen. Hadde så time på Modern Design klokken 16.00 hvor jeg fikk stylet hår samt lagt makeup. Anledningen var rett å slett photoshoot til bloggen min. Så gøy!

Bildene er tatt av de flinkeste fotografene jeg vet :Lene&Helene ♥ Jeg gleder meg til å få de andre bildene, og gleder meg minst like mye til å dele dem på bloggen etterhvert. Håper du har hatt en flott dag og at du har mye kjekt i vente nå som vi går mot helg. Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg en date med tredemøllen min i kveld men jeg kan ikke utsette div. husarbeid lenger så møllen blir erstattet med vaskekosten veldig snart. Titt gjerne innom bloggen min i morgen, vi snakkes.

 

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Marianne
  Marianne

  Så gøy med photoshoot, gleder meg til å se flere bilder etterhvert.

  17. september 2015
  |Reply
  • Ja kjempegøy, jilt du følger bloggen Marianne 😉

   17. september 2015
   |Reply
 2. Gro
  Gro

  Vel unt!?Glede meg til resten av bildene og meir blogginnlegg!?

  18. september 2015
  |Reply
  • Takk Gro! 😉 Så gøy!

   18. september 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.