Skip to content

Tv stuen vår

Posted in Interiør

God kveld! Nå har jeg lyst til å vise dere før/etter bilde av tv stuen vår. Håper du liker det ♦
DSC_1026
Vi har en stor stue og den blir delt inn i 3 deler, en finstue, en tvstue og en spisestue. Tv stuen pussa vi opp i fjor. Da såg den nesten slik som dette ut, bilde er noen år gammelt:
DSC_0490
Sofaen var vi svært glad i men var desverre alt for «skitten» på de hvite partiene. Den måtte med andre byttes ut selv om vi likte den veldig godt. Jeg var lei det hvite og ønsket en vegg med litt farge. Til dette prosjektet hadde vi inne en maler siden det var nødvendig å fikse litt i overgangen fra vegg til tak på gipsplatene.
DSC_1025
Sofaen flyttet vi på motsatt vegg og det samme med tv og tvbenken. Dette var mye åpnere og hele stuen fikk en mer helhetlig følelse. Når vi sitter i tvstue sofaen ser vi ned på finstuen. Bordet er fra Ellos. Sofaen kjøpte vi på Living rett før de slo seg sammen med Skeidar. Tv benken er av merke Geneva. Pynt på vegg fra Halvorsen Varhaug.
DSC_1022
DSC_1028
På veggen bak sofaen har vi hatt hjelp av interiørkonsulent til selve sammensetningen av desse elementene og oppheng. Dette kommer jeg til å lage et eget innlegg om ikke så alt for lenge. Vi er veldig fornøyd med tvstuen og til og mannen kan trives med denne rosa/fersken fargen ♦

 

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Kamilla Høyland
  Kamilla Høyland

  Så fine farge på tv-stue veggen..
  Nettoop en slik farge vi ønsker oss til kjøkkenet vårt.
  Kan eg spør om du vett fargekoden?

  Mvh Kamilla Høyland

  24. februar 2018
  |Reply
  • Hei Kamilla!
   Takk for det, er veldig fornøyd med den. Jeg har dessverre ikke fargekoden. Håper du finner rett farge. Lykke til med maleprosjekt 🙂 Ha en fin søndag!

   25. februar 2018
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.