Skip to content

Utfordringen

Posted in Treningsglede

Hei og god søndag dere ♦ I sommer utfordret Franki meg til å springe om kapp opp hestabakken på Nærbø. Det har ikke blitt anledning til å gjøre dette før idag. Hvem tror du vant av oss?
DSC_0972
Alle som bor på Nærbø vil jeg påstå har et forhold til hestabakken. Som liten jente synes jeg det verste var å sykle opp denne, det var et mareritt hver gang. I dag derimot gledet jeg meg til å springe opp den så fort jeg bare kunne, klart det må prøves!
DSC_0918
J
eg liker at trening skal være noe gøy, noe å strekke seg mot, noe utfordrende slik at en kan sette seg nye mål. Utfordringer som denne er midt i blinken for meg!
DSC_0991
M
in tid ble: 1.11, Franki sin tid ble 1.07. Gratulera Franki med seieren. Jeg er likevel veldig fornøyd med egen tid og har allerede satt meg en ny tid jeg skal klare! Har du spurta alt du kan opp denne bakken? Dersom du ikke har men tenker at det fikk du lyst å prøve, gjør det! Jeg lover det vil motivere deg innen trening med slike utfordringer. Lykke til om det er noen som slenger seg på ♥
DSC_0986

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.