Skip to content

10 ting jeg vil gjøre i oktober

Posted in Hverdagsliv

Hei igjen kjære lesere!♥ I kveld ble jeg inspirert av bloggeren Eirin som laget ett innlegg om hva hun ønsker å få gjort i løpet av oktober. Tenkte jeg kunne dele med dere hva jeg ønsker å få utav denne måneden.

img001

 1. Kjærestetur til København: Dette er bestilt og er allerede neste helg!♥ I stedet for å gi julegaver til hverandre har vi for noen år siden startet med å reise på kjærestetur. Så viktig, så gøy og så nødvendig å bare få være oss to.
 2. Mye familietid: Oktober er en måned som innebærer veldig mange selskaper for vår del. Hele familien til Franki fyller året i denne måned i tillegg til at min mor og bror fyller året. En av mine bestevenniner, Gro, fyller også året, hun er som familie for meg. Med andre ord skal jeg gå i mange bursdager ♥
 3. Tøye kroppen: Som noen av dere har fått med dere så tester jeg ut Bodybalance som en ny treningsform. Jeg har mål fremover å tøye kroppen mer utenom de faste timene jeg går på.
 4. Løpe 1 mil under 45 min: Jeg har som treningsmål innen oktober måned å klare å løpe 10km på tredemøllen min under 45 min. Det hadde vært digg å klart!
 5. Jentefest: Jeg er invitert i en jentefest om 2 helger, det skal bli gøy! Jentefester er alltid de beste festene, uten tvil!
 6. Prioritere bilen: Bilen vår trenger service og nye dekk! Dette er på «to do» listen min i løpet av oktober. Det blir utsatt og utsatt, noen som kjenner seg igjen? Håper det.
 7. Jentedag med Lykke: I løpet av permisjonen min med Felix var det tydelig at Lykke skulle ønskt å være hjemme alene med mammaen sin. Jeg lovte Lykke at når Felix begynte i barnehagen skulle hun få ha en fridag sammen med meg mens Felix var i barnehagen. Kan tro hun gleder seg, vi skal gjøre dette allerede i morgen! ♥
 8. Se en god film: Når høsten kommer og det blir kaldt ute er det lite som slår en god thriller i sofaen med et godt teppe rundt seg!
 9. Bestille flybillett opp til Bergen: Jeg har en av mine beste venniner oppe i Bergen dette året. Henne vil jeg besøke og jeg har som mål at innen oktober har vi funnet en helg og at flybilletten er bestilt.
 10. Rydde gjesterommet: Oppe på loftet har vi 4 soverom. Det fjerde rommet blir brukt som gjesterom/oppbevaringsrom. Akuratt for øyeblikket er det fullstendig kaos der oppe. Det må jeg ta tak i før november kommer snikende.

Har du noen ting du ønsker å gjøre før oktober måned er over? Kommenter gjerne i kommentarfeltet, da blir jeg glad ♥ Ha en fin kveld dere. Takk for at du titter innom bloggen min!

 

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Kjersti
  Kjersti

  Gratulerer med flott blogg!
  Lykke til med målene dine:) Gleder meg til å høre om du kverker mila på 45 min, i såfall tar jeg av meg hatten 😀

  3. oktober 2015
  |Reply
  • Takk Kjersti,kjekt du leser bloggen min 😉 Holder dere oppdatert når jeg klarer målet, håper innen oktober, visst ikke må eg bara trena mer! 😉 Under 45 min skal eg klara så sånn er det ! 😉

   3. oktober 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.