Skip to content

5 grunner til at jeg velger å bruke interiørkonsulent i hjemmet vårt

Posted in Interiør

Hei dere og hei Oktober! Vi har det siste året pusset opp både finstuen og tvstuen vår. Begge gangene har jeg valgt å bruke en interiørkonsulent til deler av prosjektene og kunne ikke vært mer fornøyd!
DSC_0372
Jeg tørr å si høyt at jeg er brukbar innen interiør og oppussing. Jeg liker det svært godt og det faller naturlig for meg å se for meg endringer. Jeg kan se potensial i en gammel gjenstand til å bli noe nytt å vakkert. Jeg maler selv og liker å skape noe, det får jeg mye energi av. Likevel har jeg valgt å ta inn interiørkonsulenten Bente for litt hjelp i prosessen. Hvorfor har jeg egentlig det? Kan jeg ikke gjøre det på egenhånd dersom jeg har interessen og evnen for det selv? Nedenfor har jeg forsøkt å listet opp mine grunner for at jeg har valgt å få litt hjelp fra ei som kan yrket sitt!

 1. Fargevalg: Jeg er en bestemt dame som vet hva jeg vil ha og ikke. Til tvstuen vår var jeg helt tydelig på at jeg ville ha en rosa/fersken farge på den ene veggen. Da jeg la det frem for interiørkonsulenten visste hun nøyaktig hvilken farge jeg ville ha, hun kunne til og med fargekoden i hodet! Da jeg skulle pusse opp finstuen ville jeg ha en gråfarge på veggene. Jeg kunne valgt hvilken som helst gråfarge men det interiørkonsulenten tok hensyn til var at gråfargen måtte passe til resten av stuen slik at det ble en helhet. Vi har kalde fliser på gulvet i finstuen, men varm parkett oppe i tvstuen, dette er noe som må tas hensyn til ved valg av farge.
 2. Styling: Da jeg skulle finne veggdekor til tvstuen vår ønsket jeg at det skulle være en god del fargespill. Jeg valgte selv ut bilder. Klokke, lampe og hylle derimot ble valgt ut av interiørkonsulenten. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke såg for meg at det skulle bli bra, men hun beroligget meg med at det kom til å bli kjempefint og fikk meg til å stole på henne. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet, dødsbra ble det!
  DSC_1026
 3. Min stil/mitt hus: Ved begge tilfeller da jeg har vært i kontakt med Bente har hun hatt fokus på hva jeg vil, hva jeg ser for meg, hva jeg liker osv. Hun er på ingen måte ute etter å «prakke» på meg en stil, et møbel, en farge som jeg ikke vil ha. Hun viste meg en tapet, kroppspråket mitt viste nok at jeg ikke likte hva jeg såg. Da husker jeg at Bente sa: «Den skal du vertfall ikke ha, den legger vi bort». Poenget mitt er at hun er opptatt av hva JEG vil ha/liker å det mener jeg må være hele vitsen.
 4. Prisgunstig: Dette må være opp til hver enkelt men jeg hadde fokus på at jeg ikke hadde råd til ti talls tusen når vi skulle oppgradere finstuen. Jeg ville ha ny farge på veggene, ny sofa, nytt bord, ny lampe og ny stol. Jeg fant en sofa som jeg likte særdeles godt men prisen styrte meg bort fra den. I sammen med Bente fant vi en sofa på Bolia som var det jeg såg etter og i tillegg var den på 50%! Etter besøket fra Bente fikk jeg tilsendt en mail med et kolasj. Her var min finstue tegnet inn med ny sofa, nytt bord, ny lampe, ny stol, og nye planter. Lampen fra kolasjet var dødskul, fått mye skryt av den! Det beste er vell at det er en billig lampe fra IKEA som Bente tipset meg. Vi bytte lampeskjem på den, også fra IKEA, og på 1-2-3 såg den plutselig eksklusiv og dyr ut!
  DSC_0366
 5. Kolasj på mail: Dette er helt genialt! Spesielt om du har vanskelig for å se for deg hvordan endringen blir. Det var Bente sin ide å ha sofaen min på skrå i stuen. Dette hadde jeg litt problemer med å se for meg i starten. Da jeg fikk tilsendt kolasjet mitt på mail med min finstue ferdig med tips til møblering og stylig var jeg solgt! Det var dødsbra og jeg har ikke angret på det i ettertid. På kolasjet var det også tegnet inn en stol som jeg nevnte over. Denne har jeg enda ikke skaffet meg fordi jeg ikke har hatt råd til det og at jeg ikke har funnet nøyaktig hvilken jeg vil ha. Med andre ord kan du ta endringer gradvis, kolasjet du får på mail er bare ment som et forslag. Veldig bra spør du meg!
 6. Tilbyr flere tjenester: Jeg må ta med et punkt til.Da jeg skulle gå i gang me10387137_10152495640182489_6718249540932297815_od oppheng av bildeveggen min i finstuen forklarte Bente dette for meg. Likevel følte jeg meg ikke trygg nok på å få dette til på egenhånd slik at resultatet skulle bli så bra som mulig. Pga gips vegger og stor fare for å henge opp feil spurte jeg om Bente kunne gjøre dette for meg. Det gjorde hun og jeg er så glad for at jeg ikke begynte med dette på egenhånd! Andre tjenester jeg vet hun gjør er blant annet å handle inn for kundene sine. Hun er også med i alle slags prosesser under husbygging, tegner kjøkken og bad med kunder osv. Interiørkonsulenten Bente er svært allsidig, kjempe dyktig innen sitt felt og jeg kan anbefale henne på det varmeste. Mer info finner dere på nettsiden hennes: Cave Interiør ♥

 

Beate

Blogglistenhits

 

 

10 Comments

 1. Gro
  Gro

  Veldig gøy!?Gleder meg veldig til å få Bente her i morgen!??
  Kjempe fine begge stuene dine!?

  1. oktober 2015
  |Reply
  • Ja du har mye å glede deg til Gro! Takk for det Gro 😉 Ha en fin torsdag!

   1. oktober 2015
   |Reply
 2. Bente
  Bente

  Tusen hjertelig takk for fine ord Beate!!!

  1. oktober 2015
  |Reply
  • Rett fra hjerte kom det så ta det til deg Bente! 😉

   1. oktober 2015
   |Reply
 3. Lillian
  Lillian

  Nydelig! Kan jeg spørre hvor klokken og bildet er kjøpt som vises på bilde nr 2?

  2. oktober 2015
  |Reply
  • Hei Lillian 😉 Bilde og klokken er kjøpt på Fargerike Halvorsen Varhaug. Klokken er fra merke House Docter og bilde fra Bloomingville. Mulig det er å finne i en nettbutikk dersom ikke Halvorsen har de lenger? Takk for kommentar, ha en fin helg! Beate

   2. oktober 2015
   |Reply
   • Lillian
    Lillian

    Tusen takk for svar! Og den pene lyserosa puten? 🙂 🙂

    3. oktober 2015
    |Reply
    • Den er fra HAY, kjøpt på Tjemsland på Bryne. Bare hyggelig! 😉

     3. oktober 2015
     |Reply
 4. Hanne
  Hanne

  Kjempefint ♥️ lurte på om du kunne si hvor lampeskjermen var kjøpt? Lampa ble bare helt nydelig med den skjermen!

  2. oktober 2015
  |Reply
  • Tusen takk Hanne! Lampefoten og skjerm er begge kjøpt på Ikea. Lampeskjermen heter :NIPPRIG. God helg! Beate

   2. oktober 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.