Skip to content

Adax by Caroline Berg Eriksen

Posted in New in

Hei dere! Jeg har lenge hatt behov for ny lommebok men ikke gjort noe med det. Da jeg og Lykke var på shopping på fredag fant jeg akuratt den lommeboken jeg ville ha!
DSC_1239
Jeg gikk inn i på Tilbords Aarestad på M44 for å finne ny lommebok. Jeg såg en liten utstilling i vinduet som presenterte veskene fra Adax. Det er toppbloggeren Caroline Berg Eriksen som har vært med på å designe en hel kolleksjon med dem. Jeg gikk forbi fordi jeg tenkte at prisene kom til å være så dyre. Men så feil kunne jeg ta. Det var en annen helt svart lommebok som kostet 1199 der og det er uaktuelt. Den jeg kjøpte kostet 799 og hadde bedre løsninger. Veldig fornøyd med denne jeg!
DSC_1241
Som du ser inni lommeboken er den svært praktisk med oversiktelige lommer til å ha alle ulike kortene i. Jeg er veldig fornøyd og synes jeg gjorde et godt kjøp. Noen andre som har prøvd noen av de andre veskene i kolleksjonen? Uansett, tommel opp for denne lommeboken! ♥


Ellers har jeg hatt fri i dag etter arbeidshelg. Jeg har fått unnagjort mye praktisk og det har vært godt. På ettermiddagen var vi i selskap til min kjære svigermor og kvelden har gått med til treningstimer nede på Jæren Sportssenter. Nå er det dysj og sofatid med mannen! Titt innom i morgen da vell!

 

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Siv
  Siv

  Hei 🙂

  så fine! Denne såg akkurat lige ut som mi inni – bare dæ æ merket even&odd. Veldig fornøyd mæ den.
  Soggle forøvrigt på den taska så hette Caroline i veskekolleksjonen hennas.

  God tur te Kjøbenhavn i mårå 🙂

  7. oktober 2015
  |Reply
  • Ja veldig fornøyd med den! Ja den Caroline veskå er veldig fin 🙂 Takk Siv, vi skal kose oss gløgg! Klem

   7. oktober 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.