Skip to content

Barbiehus

Posted in Barnerom

Hei dere! I dag har jeg lyst til å vise dere Lykke sitt barbihus. Håper du liker innlegget ♥
DSC_1229
Da jeg var liten jente fikk jeg et hjemmelaget barbihus i tre. Det var noen pensjonister den gang som laget det. Jeg kan trygt si at barbiehuset mitt var det kjæreste jeg hadde på rommet mitt. Det ble brukt flere ganger til dagen og jeg hadde enorm glede av det. Min stefar gav det bort og jeg forsøkte å få det tilbake siden det enda var i familien. Det lot seg ikke gjøre og jeg ble veldig lei meg. Jeg hadde gledet meg til å gi dette videre til min kjære datter.

Jeg googlet barbiehus i tre og det var lite å finne. Da var det klart at min kjære mann måtte bygge et. Så på denne tiden i fjor tegnet jeg huset  i grove trekk og Franki bygget det på noen timer. Vi oppbevarte det i kjelleren hos svigers mens jeg malte og innredet det. Legger ved bilder av rom for rom. Dette har vært super populært og dersom du er handy selv eller har en partner som er handy er det ikke vanskelig å lage. Kanskje dette var et godt tips til julegave dersom du har en liten prinsesse hjemme?
DSC_1231
Øverst i huset har vi hovedsovereommet. Her har jeg brukt gavepapir til tapet og malt de andre veggene. Gulvet her er malt.
DSC_1232
På badet brukte jeg rester av panelplate til vegg. På gulvet tok jeg å malte over en kakeserviett og resultatet ser du her. Veggdekoren er enkle kort kjøpt til scrapbooking.
DSC_1233
Kjøkkenet har gulvbelegg, disse fikk jeg plukke gratis i søppelet til Fargerike Halvorsen på Varhaug. Her er det et vindu og jeg har tatt en tynn trepinne og limt opp som gardinstang. Selve gardinet er gammel blonde.
DSC_1234
I stuen har jeg også gulvbelegg. Hovedveggen er en papp vegg som tilhører et gammelt barbiehus som låg i en kontainer. Bilde på veggen er en gammel ramme hengt opp med blueteip.
DSC_1235
Barnerommet har panelrester på den ene veggen. Ellers er det malte vegger og gulv.
DSC_1236
Vi visst Lykke kom til å få en barbiebil til jul i fjor og da var det klart vi måtte ha en garasje.
DSC_1237

Ha en nydelig onsdag dere. Vi blogges mer i morgen, da reiser vi også til København! ♥

 

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.