Skip to content

Barnerommet til Felix

Posted in Barnerom

Hei dere! I dag tenkte jeg å vise dere bilder av gutterommet til Felix. Håper du liker det ♥
DSC_1329
V
eggene er malt i fargen hvit lin. Gardinene er valgt ut og sydd hos Fargerike Halvorsen på Varhaug. Lekekasse og grønn krakk er loppisfunn. Skuvesengen har vi fått fra faster til Felix. Kommoden er fra IKEA. Borgen hans har jeg fått fra Finn.no. Den kommer jeg til å lage et eget innlegg av ♥
DSC_1331
Jeg har fått mye skryt av bildene som henger over kommoden. De bestilte jeg på nett, jollyroom.no. Grønn koffert er også fra samme nettsted.
DSC_1330
Felix sover enda i sprinkelsengen sin men jeg gleder meg til han skal bytte over til denne flotte sengen. Den store bokstaven F har min mann skjært ut og jeg har malt den i en grå farge.
DSC_1332
I ventetiden mens Felix låg inni magen min koste jeg meg her inne. Veldig gøy å innrede barnerom. Takk til Maya som var med meg å malte, alltid mye kjekkere å male i sammen med noen. Jeg ville bare titte innom dere å ønske dere en fortsatt fin kveld, rekner med vi ses igjen i morgen på bloggen. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.