Skip to content

DIY: Betong krukke

Posted in DIY, and Interiør

Hei og god torsdag! I dag vil jeg vise dere en enkel, billig og flott DIY. Jeg har laga en betong krukke og synes den gjorde seg i stuen vår. Here we go!
DSC_1293
Det er på min jobb at jeg ble inspirert til å teste ut å lage disse hjemme. Betong kjøpte jeg på OBS bygg på Bryne, kostet 75 kr for en hel sekk, den varer til mange krukker for å si det slik. Resten av det du trenger kan du se på bilde nedenfor:
DSC_1215
Du trenger:
– Betong
– Vann
– En bøtte til å blande betongen i.
– 2 skåler med ulik str.
– matolje
– en tung gjenstand som f.eks en stein.

Bland betong etter anvisning på pakken. Jeg brukte bare en gammel slikkepott til å røre godt med. Jeg var usikker på hvor tykk betong massen skulle være, men jeg haddde den nokså tykk. Føl deg litt frem her. Deretter tar du to ulike boller og smører innsiden på den største godt meg olje. Fyll opp med betongmassen oppi til ca 3/4 av bollen. Smør utsiden av den lille bollen med ojle og press ned i betongmassen. Legg på trykk med en tung gjenstand.
DSC_1216
La stå i et døgn ca. Første gang jeg gjorde dette hadde jeg brukt for lite olje og jeg ødela krukken. Så ikke vær redd for å ha godt med olje, da får du krukken enkelt ut og du har en fin og ny ting til hjemmet.
DSC_1282
DSC_1294

Håper torsdagen din har vært fin og at du har det bra. Vi blogges mer i morgen, da er det jammen meg helg igjen! Tjo hei!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.