Skip to content

DIY: Pynte opp bestikket ditt!

Posted in DIY

Hei dere! Håper dagen deres har startet fint og at du er klar til helg. Her om dagen fikk jeg for meg at jeg skulle dekorere bestikket mitt for en endring. Det var veldig enkelt, billig var det og!
DSC_1119
Slik gjør du: ta litt maskeringsteip over det området du vil bevare orginalt. Kjøp valgfri farge i sprayboks på malerforetning. Så er det bare til å spraye! Vær tolmodig og spray minst 2 lag. Jeg ble veldig fornøyd med dette settet men er usikker på om jeg skal ta mer. Har enda ikke fått testet å vaske bestikket i oppvaskmaskinen.

Dersom du ikke har lyst å spraye bestikket ditt kan det meste annet sprayes. På Loppemarkedet jeg var på tidligere i uken kjøpte jeg noen nette og fine messing lysestaker, disse kommer jeg definitivt til å spraye for at de skal passe inn i huset vårt.

Håper du får en fin helg, min helg går for det meste til arbeid da jeg jobber fredag, lørdag og søndag. Utenom det gleder jeg meg til familiedag på Lørdagstoddlerne, håper at flere av dere som leser bloggen min vil komme ♥ For mer info om tilbudet kan du lese innlegget mitt her.

 

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.