Skip to content

Epilering

Posted in Skjønnhet & Velvære

Hei og god fredag dere! I går var jeg innom hos Trine. Hun har startet med hårfjerningsmetoden «Epilering Blend» og jeg fikk teste dette gratis slik hun kunne øve seg.
DSC_1305

Hva er Epilering: Epilasjon er den eneste beviste form for permanent hårfjerning. Behandlingen går ut på at en spesialutdannet epilasjonsterapeut fører inn en tynn, steril spesiallaget nål ned i hårsekken. Svak elektrisk strøm tilkobles nålen. Varmen fra strømmen ødelegger hårroten og det oppstår en kjemisk reaksjon som ødelegger for næringstilførselen til håret og skader de omliggende vekstcellene.
Håret løsner og fjernes med pinsett. Det hele tar bare noen sekunder.

BLEND-epilasjon er den nyeste metoden, men har vært brukt i mange år. Blend betyr blanding og er en kombinasjon av begge metodene hvor hårroten ødelegges av både varme og kjemisk reaksjon samtidig.
DSC_1303
Jeg fjernet noen hår på overleppen. Det var ikke smertefullt men jeg kjente at det kom varme.
DSC_1306
Flinkeste Trine ♥ Tusen takk for at du ville prøve dette på meg! Dersom du lurer på noe mer eller ønsker mer informasjon om hva Trine tilbyr kan du sjekke siden hennes her!
Ha en fin fredag og god helg dere! Jeg har arbeidshelg og mannen reiser bort på NM så dere får seg om jeg oppdaterer bloggen i morgen eller om det får vente til søndag. Stor klem!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.