Skip to content

Grove vafler

Posted in Kosthold

Hei fra København! Håper dere har en fin lørdag og er klar for å prøve en ny oppskrift. Jeg har prøvd meg flere ganger men har nå endelig funnet den perfektet oppskriften i mine øyner. Håper du vil prøve dem, du vil ikke angre!
DSC_1226
Du trenger:
DSC_1222
På bilde over ser du:
– 1 egg
– 40g havremel*
– 1 banan
– 30g vanilje proteinpulver*
– 1 ts bakepulver
– 1 ts kanel
– 2-3 ss vann

*Havremel kan du lage selv ved å blende havregryn eller du kan kjøpe det ferdig.
*Proteinpulver kan enkelt sløyfes, men jeg foretrekker dette i pga smak og proteininnholdet.
DSC_1223
DSC_1224
Ha alt oppi en bolle og bruk en stavmikser. Du skal få en glatt røre, ha i vann til ønsket konsistens. Denne oppskriften er til 2 vafler og jeg blir veldig mett av dette. Perfekt til frokost, lunsj eller kveldsmat. Legger ved bilde av proteinpulveret mitt dersom noen blir fristet til å teste det ut. Jeg har fått det anbefalt av min svigerinne Siv og det er kjøpt på gymgrossisten.no. Til fordel for andre proteinpulver er dette utviklet for kvinner og har en fantastisk smak spør du meg.
DSC_1225
Håper du har lyst til å prøve disse vaflene, de er supergode! Om du velger å prøve dem blir jeg kjempeglad for tilbakemelding om du synes de er like gode som det jeg synes! Ha en fin Lørdag dere ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.