Skip to content

Hvordan hadde du reagert om bryllupskaken din kollapset?

Posted in Bryllup

Hei kjære dere og hei til tirsdag som har gått i ett føler jeg! Uansett så vil jeg dele enda et innlegg med dere innen kategorien bryllup. I dag deler jeg hva som skjedde med bryllupskaken min og mine tanker omkring det! ♥
IMG_4124
Jeg er ingen kakemons. Likevel er jeg opptatt av tradisjoner og den slags. Da vi giftet oss 4 mai 2013 var det klart at vi skulle ha bryllupskake. Det ble en tradisjonell bløtkake hvor mannen bestemte det som var inni kaken og jeg bestemte utseende på den. God fordeling!

På det tidspunktet da toastmaster sa i mikrofonen at det var tid for at brudeparet skulle sprette kaken hadde jeg nesten glemt det. Vi hadde det svært gøy og jeg kunne ikke forstå at jeg manglet noe. Jeg husker at min fotograf Cathrine forbredte meg på at kaken ikke såg helt ut slik den skulle. Det er bare en kake husker jeg at jeg tenkte.
IMG_4121
I stedet for å stå oppreist hadde den på en merkelig måte kollapset. Den såg virkelig sliten ut må jeg si. Jeg kunne valgt å gjort noe nummer utav det, men til hvilken nytte? Kaken vår kom definitivt ikke til å reise seg fin og rett igjen så da var valget enkelt. Godta at slike ting kan skje selv om du skulle ønske at det ikke var slik. Jeg kunne ikke gjøre noe med dette og valgte derfor å ikke la det påvirke meg.
579
Vi tok å skjærte første kakestykket og gav til hverandre. Kaken var god den for de som liker bløtkake. Der og da skal jeg ærlig innrømme at jeg ikke tenkte noenting på dette. Det gjorde absolutt ingenting. Dagen hadde vært perfekt, stemningen var på topp, alle gjestene koste seg og kvelden ble så fantastisk som jeg håpte på! Det er klart at en litt slapp bryllupskake ble helt ubetydelig i den store sammenheng. (Sorry Franki for at jeg deler bilde under men jeg bare må)
585I ettertid husker jeg at fotografen min Cathrine Sikveland sa til meg: «Det der med bryllupskaken tok du så bra, det vet jeg ikke om jeg hadde gjort». Stort sett velger jeg å bruke energi på det som jeg kan gjøre noe med. Kaken kunne jeg ikke fikse så den fikk bare være slik den var og ferdig med det.

 

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.