Skip to content

Julepynt fra IKEA

Posted in Interiør, and New in

Hvert år har jeg vært for sein til å handle den fineste julepynten fra IKEA. I år har jeg allerede sikret meg det jeg ville ha men jeg er ikke den eneste!
DSC_1319
Ikea har mye fint til en billig penge. På fredag tok jeg turen til Ikea for å få sikret meg de godbitene jeg vil ha. En stappet full papir pose full av julepynt og julepapir ble med meg hjem ♦
DSC_1317
Dersom du vil sikre deg noe fra årets julepynt bør du være rask, det tømmes raskt i hyllene. Jeg har vært for sein vært år til «godbitene» men i år var jeg tidlig nok!
DSC_1316
Det er i dag 59 dager til julaften. En så lenge blir all julepynten i posen, jeg pynter ikke før første helg i november selv om jeg kan har lyst når det nærmer seg. Ååå som jeg gleder meg til jul ♥


Ellers god mandag! Jeg har hatt en lang og fin morgen med barna før de ble levert i barnehagen. Planen min i dag er å få unnagjort litt husarbeid og en treningsøkt før jeg skal på samtale i barnehagen. Deretter skal jeg innom til Trine for epilering på overleppen. Etter middag er det svømming og gladsang før det er forening i kveld hos min kjære Polly ♥ Velkommen mandag skal du være, deilig med fri etter arbeidshelg! Håper du får en fin start på denne uken. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.