Skip to content

København

Posted in Reise

Hei dere og god helg ♥ Vi kom frem sent i går kveld til hotellet og jeg rakk aldri og skrive til dere. Det er jeg og min mann som er i København på en kjærestetur ♥
image

Vi er på vår årlige kjærestetur. I stedet for å gi julegaver til hverandre reiser vi bort en helg hver høst for å være bare oss to. I år var valget København!

Idag sov vi lenge, sov over hotellets frokost! Vi spiste dermed frokost ute etterfølgt av en god del shopping. København kan sterkt anbefales når det gjelder mat og shopping! Jeg har handlet litt til meg selv, litt til ungene og bursdagsgave til en av mine brødre.
DSC_1248
Nå er Franki glad for å slappe av litt på hotellet og jeg skal ta meg en liten løpetur i den flotte parken vi har utenfor hotellet. I kveld skal vi gå på Tivoliet og spise god mat. Jeg gleder meg! Vi snakkes!

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Gro
  Gro

  Så kjekt å høre fra deg fra Køben!?Kos dokke masse?

  9. oktober 2015
  |Reply
  • Takk for det vennen 🙂

   10. oktober 2015
   |Reply
 2. Lise
  Lise

  Nydelige deg, Beate? Kos dokke videre!

  10. oktober 2015
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.