Skip to content

Lekehytten

Posted in Barnerom, and Interiør

Hei og god lørdag! Her har dagen vart i gang flere timer allerede og det er snart tid for hviletid for minien. Den tiden skal jeg bruke effektivt til rydding og div husarbeid. I dag tenkte jeg å vise dere bilder av lekehytten til Lykke.
IMG_1149
IMG_1002
Lekehytten er kjøpt ferdig slik som dette oppe på Åna Fengsel. Vi fikk lov å oppevare den hos Lene i mens vi malte og gjorde den klar til 3 års dagen til Lykke. Det var et veldig gøy prosjekt. Mannen har bygget en liten benk inni samt terasse på den. Jeg har malt den hvit på vegger og tak inni hytten og utenpå. Gulvet valgte jeg å ha rosa for å sette et ekstra jente preg på den.
IMG_1146
DSC_1011
Til å innrede lekehytten brukte jeg stort sett det jeg hadde hjemme. Jeg malte IKEA kjøkkenet hennes rosa, tok ut et bord og 2 stoler som hun hadde på rommet. Jeg kjøpte en billig krydder hylle på Fretex som jeg malte og brukte inni hytten. Det jeg kjøpte nytt for anledningen var 3 puter til sofaen og en søt duk til bordet hennes.
IMG_1147
IMG_1150
IMG_1151
DSC_0866
Lekehytten har blitt brukt mye! Utfordringen for storesøster er å dele den med lillebror ♥ Ha en fin lørdag dere og ta vare på de du er glad i ♥

Beate

Blogglistenhits

One Comment

  1. catrine
    catrine

    Fine :-*

    18. oktober 2015
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.