Skip to content

Lørdagskos inne i høstværet

Posted in Hverdagsliv

Hei og god lørdag dere ♥ Jeg og ungene bakte kanelsnurrer alla Trine i formiddag.
DSC_1321
Det å sette gjærdeig er noe som jeg er oppvokst med sammen med min kjære tante Berit. Takket være henne er jeg flink til det, glad i det og har stor glede av å bake med mine egne barn. I dag ble Felix også med siden pappaen i huset er bortreist, må si jeg foretrekker å bake uten minien 🙂
DSC_1324
Oppskriften er fra Trines Matblogg og den finner du her! Følger du oppskriften og fremgangsmåten slavisk er det umulig å feile. Du vil få super gode kanelsnurer og du vil bli imponert over hvor enkelt det faktisk var. Jeg bruker alltid denne oppskriften ♥
DSC_1327
Glad og fornøyd Felix som var glad for at bollene endelig var ferdige!
DSC_1326
Ha en fin lørdag og fin helg dere! Lykke er ute med en vennine, Felix hviler middag og jeg har som mål å rydde gjesterommet, trenger bare litt motivasjon først. Klikk deg gjerne innom i morgen, da er det søndag og tid for nytt innlegg innen kategorien trening!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Gro
    Gro

    Mmm…såå godt?Satse på det er ei bolle igjen til meg i kveld?Snakkes snart?

    24. oktober 2015
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.