Skip to content

Mamma&Datter dag

Posted in Hverdagsliv

Hei og god lørdag ♥ Håper dere lørdag har vært fin til nå og at du har det fint med dine. Jeg legger ved bilde fra i går, jeg og Lykke hadde kvalitetstid.
DSC_1218
Lykke har lenge hatt ønske om at Felix skal gå i barnehagen og at hun skal få være hjemme alene med meg. Det kan jeg godt forstå siden han fikk være hjemme så lenge i hennes øyner mens hun stort sett gikk i barnehagen. I går var dagen og Lykke storkoste seg når vi leverte Felix i barnehagen mens hun var med hjem igjen. Små gleder ♥

Jeg: «Hva skal vi finne på i dag da, du skal få bestemme»
Lykke: «Vi skal gå på shopping på Bryne»
Jeg: «Hva skal vi shoppe der da?»
Lykke: «Vi skal shoppe is og litt klær»
Jeg: «Hvilke klær da?»
Lykke: «En ny kjole visst jeg kan få og kanskje noen pyntesko?»

Før vi skulle gå bort med Felix i barnehagen fikk jeg litt tid til overs. Mine barn er tidlig oppe, og noen fordeler har det jo så absolutt, en får unnagjort mye! Jeg krøllet derfor håret kjapt og Lykke ble så sjalu når hun såg det at hun klarte ikke å skjule det. Hun var rask med å ta ut gårsdagen flotte flette og så fornøyd da hun hadde fine krøller, stor glede ♥

Vi tok turen bort til Bryne og jeg lagte en regel: Først «Lykke» butikk så en «Mamma» butikk osv. Dette var greit for henne men var tydelig på sin egen regel: For hver ting jeg kjøpte kunne hun og få en ting. Så inne på Match kjøpte jeg 2 nye plagg, da var Lykke kjapt ute: «Nå Mamma må du huske at jeg må få 2 ting i neste butikk!».

Vi kjøpte verdens største softis nede på OBS kafe og etter det var hun klar for å gå hjem. Jeg motiverte henne til å en siste butikk, vi måtte finne vintersko til tutta mi. På spørsmål om vi skulle kose oss med mat på Kjøkkenet var hun tydelig på at hun ville heller hjem å spise. Begge fornøyde vendte vi nesen hjem og ble enige om at det ikke måtte gå for lenge til neste jentedag 🙂


I dag har vi startet dagen nede på Toddlerleken i Loen. Kjempegøy at det kom såå mange i dag, vi var 68 unger tilsammen! I dag var det derfor veldig god stemning for både liten og stor 🙂 På veg hjem gikk vi innom Bakeren og handlet med god lunsj hjem, deilig med slike lørdager ♥

DSC_1220

Vi fikk også besøk av Espen, min bror og det var veldig koselig. Felix hadde stor glede av onkel sitt selskap, og middagshvilen hans ble utsatt lenge fordi det var så kjekt med onkel Espen. Nå venter litt husarbeid før jeg skal jogge bort til jobb, gleder meg til en fin tur i dette nydelige høstværet. Ha en fin lørdag uansett hva du finner på. Titt innom igjen i morgen for nytt innlegg innen trening. Stor klem.

 

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.