Skip to content

Nyt høstværet ute!

Posted in Hverdagsliv

Hei og god onsdag! Det er nydelig høstvær om dagen og det gir så mye glede og energi, rekner med at jeg ikke er alene om det. I går tok vi derfor middagen ute i tarzanløypen på Varhaug ♥
DSC_1355
I går etter arbeid hentet jeg ungene. Jeg laget pannekaker hjemme og pakket sekken. Lykke fikk besøk av ei vennine som også ble med oss til Varhaug barneskole. Der hadde de flere bord som vi kunne sitte å spise middagen vår på og rakk det akkuratt før solen gikk for langt ned.
DSC_1363
Felix vokser og utforsker hele tiden. Det største nå om dagen er å gjøre akuratt det samme som storesøster gjør ♥
DSC_1350
DSC_1349
Dersom du ikke har vært i tarzanløypen på Varhaug med barna dine kan jeg varmt anbefale det. Gøy for både store å små.
DSC_1369
I dag har jeg kveldsvakt og har hatt en fin og lang morgen med ungene. De er nettopp leverte i barnehagen og jeg skal snart ut dørene for å gå på min 7. økt med Bodybalance. Gleder meg til å lage et langt innlegg om det etter jeg har vært 8 økter. Håper din dag har startet fin og at du får mulighet til å være noe ute i det fine høstværet vi har i dag også. Nyt dagen! Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.