Skip to content

Proteinbaren Questbar

Posted in Kosthold

Hei og god fredag dere! Håper starten på deres helg har vært fin og at du har en fin helg fremfor deg. I dag har jeg lyst å tipse dere om en sunn og proteinrik bar som jeg sverger til. Here we go!
DSC_1248
Jeg husker ikke hvem som tipset meg om å teste ut Questbarene men takk uansett til deg som gjorde det! I lang tid har jeg vært tilhenger av å bruke barer som mellommåltider av flere årsaker. Jeg er helt avhengig av et stabilt blodsukker, jeg blir fort irritabel om jeg ikke får gjevnlig påfyll med noe å spise, derfor er det alltid gunstig for meg å ha en bar på lur. For det andre synes jeg det er supert på travle dager hvor en ikke rekker over å lage flere måltider til å ta med seg for dagen.
DSC_1249
Det er en hav av måltidserstatnings barer der ute og det kan være veldig vanskelig å vite hvilken en skal velge. Før sverget jeg til Nutrilett barene som et mellommåltid men det var før jeg ble oppmerksom på sukkerinnholdet i dem. Det er hovedgrunnen til at jeg foretrekker Questbarene, de har ingen sukker i seg.
DSC_1247
Det er et hav av smaker innen disse guestbarene! Jeg har langt fra prøvd dem alle men her er 4 av mine favoritt smaker. Den jeg liker aller best er Coconut Cashew! Jeg bestiller mine fra Iherb.com, kommenter gjerne i kommentarfeltet om du ønsker litt info ang frakt, toll og iherb generelt. Grunnen til at jeg bestiller dem derifra er helt enkelt pga pris. På helsekosten fås 1 stk kjøpt for 45 kr tror jeg det er, mens 12 stk fra Iherb koster i underkant av 200kr!
DSC_1250
Helt til slutt vil jeg bare poengtere at vanlig sunn mat er det som er det beste for kroppen. Men som en enkel og sunn variant på travle dager eller som mellommåltid synes jeg absolutt de kan forsvares i det som inngår i et sunt kosthold. Om du aldri har testet dem før må du være oppmerksom på at de har en helt egen konsistens som flere av mine venner har bemerket. Dersom du har prøvd dem, hvilken liker du best? Kommenter gjerne nedenfor da. Nå må jeg legge dataen fra meg og ta i mot min kjære gode vennine Hege, gleder meg til en rolig skravle kveld med henne ♥ Stor klem, vi ses i løpet av helgen.

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Nina
  Nina

  Min favoritt er chocolate chip cookie dough! 10 sekund i micro så blir den enda bedre 🙂 Bestiller også på iherb, det er bare synd det tar lang tid med billigste frakt 🙂

  19. oktober 2015
  |Reply
  • Eg hadde og den lenge som favoritt Nina men blei litt lei. Men ikke så lei at eg ikke spise den enda. Ja sant det med lang tid men de er jo absolutt verdt å vente på! 🙂

   19. oktober 2015
   |Reply
 2. Siv
  Siv

  Hei Beate 🙂

  Æg he 2 favoritter som går igjen, dæ æ Double Chocolate Chunk (denne må du prøve hvis du ikkje he gjort dæ ennå) og chocolate chip cookie dough 🙂 He prøvd en del av dei ulike smakene… Min aller fysste bestilling på Questbarer på iherb.bom var faktiskt for nøyaktigt 2 år si – oktober 2013 såg æg i historikken på kontoen min – å dæ va chocolate chip cookie dough æg bestilte aller fysst 😉

  Klem Siv

  20. oktober 2015
  |Reply
  • He ikke prøvd double chocolate chunk, men den skal eg definitivt prøva neste gang eg bestille. Takk for tips! 🙂 Klem tilbake 🙂

   21. oktober 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.