Skip to content

Pust å ro ned

Posted in Hverdagsliv

Hei kjære dere! I går hadde jeg en dag som rett å slett gikk fra meg så jeg rakk aldri innom dere. Ekstra kjekt når lesere etterspør innlegg, det blir jeg veldig glad for ♥
DSC_1282
Jeg er inne i en hektisk periode og merker at det nytter ikke å stresse seg opp men heller å fokusere. I dag etter jobb og middag tok jeg med Felix ut på tur like i nærheten av hvor vi bor. Deilig å bare gå å la tanker strømme å puste inn frisk høstlukt. For en høst vi har, tror ikke jeg kan minnes at vi har hatt så fin høst noen gang!
DSC_1284
Jeg driver med et spennede prosjekt på jobb og flere småprosjekter hjemme ved siden av alt annet som inngår i mitt daglige liv. Ved å gå tur i Dalabekk i ettermiddag å bare rusle rolig avgårde i flott natur hjelper på stress for min del. Det samme gjør trening. Så etter turen var det tid for trening og jeg startet med Bodybalance time med flinkeste Christine ♥ Gleder meg til å fullføre mitt innlegg om Bodybalance og dele med dere. En ting er hvertfall sikkert, i hektiske perioder må vi stoppe opp av og til å puste!
DSC_1283

Håper du har hatt en fin start på din uke og at du har det bra. Titt innom bloggen i morgen ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Gro
  Gro

  Så kjekt å høre fra deg igjen?Var et savn for mi del i går når din tid ikke strakk til ifht nytt blogginnlegg. Virker som en fantastisk plass å gå tur,her vil jeg være med en gang??Ha en fin kveld?Klem

  20. oktober 2015
  |Reply
  • Takk for kommentar! 🙂 Ja her må du bli med en gang 😉

   21. oktober 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.