Skip to content

Trening: Min kommende uke!

Posted in Treningsglede

Hei søndag og hei til dere! Det er tid for et innlegg innen trening igjen. Denne søndagen som alle andre starter jeg en ny treningsuke. Som du ser starter jeg på en søndag, fremfor mandag til mandag. Jeg tenkte å dele med dere min plan for den neste uke.
Slide1
Hvorfor planlegge? For det første vil det være mye lettere å få tid til trening dersom en planlegger. Jeg er selv en aktiv småbarnsmor som jobber fullt og har en mann som er aktiv som handballtrener. Ved å planlegge uke for uke vil det være mye lettere for meg å få tid til treningen.
image
Følger jeg den slavisk? Nei, dette er ment som en plan. Som en mamma, kone, vennine, datter, søster og alle roller vi har i løpet av en uke vet en at uventet ting oppstår og da blir en ukesplan ubetydelig.

Hvordan jeg planlegger en uke? Jeg har fokus på at det skal være både styrke og kondisjon. Denne uken blir det mye trening på tirsdagen pga jeg ikke har tid til Bodybalance noen andre dager enn tirsdagen. Da blir det slik denne uken.
image
Jeg vil sterkt anbefale deg til å planlegge dine treningsuker, om ikke du gjør det hver uke så test det ut innimellom. Gav det mer motivasjon? Var det enklere å få trent utfra planen din fremfor du ikke hadde en konkret plan? Let me know! Uansett så ønsker jeg deg en fin uke i den som kommer, sørg for at du gjør det til en god uke ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. catrine
    catrine

    Takk for joggeturen! 😉

    18. oktober 2015
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.