Skip to content

10 ting du gjerne ikke visste om meg

Posted in Hverdagsliv

Hei til dere! I dag vil jeg dele med dere 10 ting dere nok ikke vet om meg med mindre du kjenner meg godt da! Håper dere liker det ♥
image
Jeg sluttet å spise snop/godteri da jeg var 9 år.
Dette husker jeg veldig godt. Det var veldig «in» å slutte å spise godteri mot å få 1000kr av foreldrene dine. Jeg husker at jeg bestemte meg veldig raskt for å gjøre dette for å tjene så enkle penger. Da jeg var 9 år var 1000kr veldig mye!

Jeg har 9 søsken!
Ja tro det eller ei, jeg har hele 9 søsken. Jeg skal ikke gå i detalje på dette fordi det finnes ingen enkel måte å forklare det på. 2 søstre og 7 brødre.

Jeg elsker å planlegge begivenheter.
Når det kommer til selskap, middager, høgtider, fester, sosiale samlinger o.l melder jeg meg raskt frivillig til å arrengere. Jeg elsker å stelle i stand til begivenheter og planlegger alltid i god tid i forvegen.

Jeg er kresen når det kommer til mat.
Min kjære mann synes det er svært så kjedelig å invitere meg med ut på en bedre middag nettopp fordi jeg er svært kresen. Jeg håper det kommer seg med årene, det må det jo. Jeg ønsker jo ikke å være så kresen. Huff!

Jeg har aldri prøvd hverken kaffi eller røyk.
Dette er en prinsippsak! Jeg ser ingen mening med å prøve dette og kommer derfor ikke til å gjøre det heller. Ferdig snakka.

Jeg får mye glede av å glede andre.
Noe jeg er oppvokst med av min kjære tante og som jeg trolig har arvet av henne er å glede andre med små gleder. Det å bake til jul f.eks å gi til en god vennine, er noe som er helt naturlig for meg. Det trenger ikke koste noe særlig å glede andre. Et fint kort med fine ord bare for å la noen andre du er glad i få en bedre dag, det er en god dag det!

Jeg er ikke opptatt av merke innen hverken mote eller interiør/møbel.
Da jeg var ungdom var jeg opptatt av Miss Sixty, men utenom det har jeg aldri hengt meg opp i hverken merker eller design. Eller, innen treningsklær MÅ jeg har Nike pga de er uslåelige! Når det kommer til hus og hjem er det viktigste for meg at jeg liker det fremfor hvor det kommer fra.

Jeg drakk ikke alkohol før jeg var 18 år.
Jeg er både sta og prinsippfast. Har jeg bestemt meg for noe så rikker jeg meg ikke. På godt og vondt sikkert. Men jeg bestemte meg tidlig for at alkohol skulle jeg vente med til jeg var 18 år, da ble det slik.

Jeg kunne tenkt meg å deltatt på 71g Nord en gang i livet.
Jeg har sett mange sesonger av dette programmet og hver gang har jeg tenkt: «Det hadde vært en enormt krevende og morsom opplevelse å få lov til å vært med på».

Jeg har ingen besteforelde.
Som min lillebror sa for noen år siden da læreren sa det skulle være besteforeldre kaffi på skolen: «Det går ikke, alt er dødt!». Fra spøk til alvor så er desverre alle våre besteforeldre borte. Jeg hadde nærest forhold til min mormor og tok naturligvis hennes bortgang tyngst.

Ha en nydelig onsdag dere! Klem

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Gro
  Gro

  For et kjekt innlegg Beate!?Er glad for at jeg visste alt,utenom 71 grader nord?Det må vi snakke om på fredag?Gleder meg! Ha en kjempe fin dag du snille Beate!?

  18. november 2015
  |Reply
  • Takk for hyggelig kommentar Gro 😉 Snakkast i mrg, glede meg!Klem

   19. november 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.