Skip to content

30 minutter fysisk aktivitet hver dag i 30 dager

Posted in Treningsglede

Hei og virkelig god solskinnssøndag! Det pågår en utfordring i disse dager hvor det er Ruby som er pådriver, veldig bra intiativ! Den går ut på at du skal være fysisk aktiv i 30 min hver dag i 30 dager. På fredag hadde jeg ikke mulighet til å få til en «normal» økt så det ble en alternativ økt i hagen ved hjelp av en benk og hoppetau.
DSC_1661
Jeg startet med å få varmen i kroppen ved hjelp av et hoppetau. Det tok ikke mange sekundene før jeg ble varm men holdt på i 10 minutter.
DSC_1666
DSC_1669
Etter at jeg var veldig varm startet jeg med styrkeøvelser. Den første øvelsen jeg tok var å hoppe opp og ned på benken.
DSC_1678
Jeg hoppet 10 ganger i 3 sett, altså 30 hopp totalt.
DSC_1683
Øvelse nr 2 var armhevninger, samme antallet, 10 x 3. Disse 2 øvelsene kjørte jeg sammen. Først 1 sett med hopp deretter et sett med armhevninger. Gjentok dette til jeg hadde kjørt 3 sett av hver.
DSC_1684
Øvelse nr 3 ble dips, her kjørte jeg 8 ganger fordelt på 3 sett.
DSC_1689
Øvelse 4 som jeg kjørte vekselvis med dips var utfall. Kjørte 8 ganger på hver fot i 3 sett.
DSC_1692
Jeg avsluttet med å stå i planke. Her blir jeg fort utoldmodig men kan være mer motiverende å kjøre 3 sett også her. Dette tok meg 30 minutter og jeg ble svett, økte pulsen og kjendte styrkeøvelsene godt.
Ungene og mannen var delvis til stedet og lekte i hagen mens jeg gjorde dette. Denne økten gjorde det mulig å få til 30 minutter trening på en dag hvor det ikke var rom for at jeg skulle dra vekk fra hjemmet for å få til en treningsøkt. Ha en aktiv uke og hiv deg gjerne på 30 dagersutfordringen du og!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Marianne
  Marianne

  Trenger ikke gjøre det vanskeligere enn det ?
  Lurer på en ting; Fikk du trent uavbrutt i 30 min med ungene rundt deg i hagen? Tror jeg må dressere mine litt bedre ? ikke så glad i å bli avbrutt hele tiden

  23. november 2015
  |Reply
  • Nei det kan være så enkelt! Felix var mest med pappaen sin så ja egentlig gjorde jeg det. Lykke kom å ble med litt, men gikk lei å fant på egen lek i stedet. Men om en blir litt avbrutt er det ikke så farlig bare en gjør det som en har planlagt 🙂 Ha en fin mandagskveld Marianne 🙂

   23. november 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.