Skip to content

Årets beste tradisjon

Posted in Jul

God kveld og hei til alle dere! Jeg startet med en tradisjon for tantebarnene hver 1.adventshelg for flere år siden. Den kommer jeg til å holde på med så lenge de vil komme til meg ♥
DSC_1680
Tradisjonen går ut på å bake pepperkaker sammen med tantebarnene. Dette skjer samme dag hvert år, første helgen i advendt. Da kommer de jeg er tante til på lørdagen midt på dagen og sover over til søndagen. De som er under 3 år må desverre vente til de er store nok, det er likt for dem alle.
DSC_1682
Det er en såå hyggelig tradisjon at jeg håper de vil komme til meg helt til de er voksne! Denne dagen er barna sin dag! Vi baker til vi ikke orker mer, ofte er det meg og de størte ungene som står igjen, i dag var intet unntak. Ungene springer fra og til i bakingen og det er helt greit. Det er veldig kjekt å se hvordan de gleder seg til dette og hvor gøy de har det når de er her. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har det minst like kjekt som barna og elsker denne koselige tradisjonen!
DSC_1681
Ungene fyller opp hver sin kakeboks som de tar med hjem. Etter bakingen er det kveldsmat og godteri mellom alle ulike lekene som er på gang. Felix var først i seng til normal tid. På Lykke sitt rom med 3 andre var det rolig kl 21.00. Nå nylig følgte vi de to siste jentene opp i seng. Jeg sitter igjen med mange nye minner, mange kjekke bilder fra dagen som jeg varmt verner om og ikke minst takknemelige tanteunger som setter pris på å få være her. Jeg elsker tradisjoner, men denne er ekstra spesiell ♥

Håper du har en fin lørdagskveld, vi blogges mer i morgen. Stor klem fra meg til deg.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.