Skip to content

Borgen til gutterommet

Posted in Barnerom

God onsdag dere! Tusen takk for de fine kommentarene på innlegget om hva jeg ønsker å oppnå med bloggen ♥ Jeg er på farten ut dørene til trening men ville titte innom å vise dere del 2 av barnerommet til Felix, nemlig borgen hans. Jeg var så heldig å FÅ denne flotte borgen på Finn.no. Den har vært til enorm glede for både lillebror men også storesøster ♥
DSC_1333
Jeg har vært mye på Finn.no og det er helt utrolig hva mennesker gir bort. Som tips til dere lesere: det er på lørdager og søndager at skattene legges ut på nett. Stort sett alt jeg har fått under kategorien «gis bort» på finn.no er på nettopp disse dagene. Jeg tror at det har sammenheng med at mennesker rydder i helgene. Uansett, her er borgen jeg fikk helt gratis!
DSC_1334
Da jeg fant denne på Finn.no var Lykke liten, rundt 2 år. Jeg trengte den ikke da men ringte min gode vennine Cathrine og tipset henne om å sette denne opp til gutten hennes. Borgen ble hentet og ble stående i kjelleren til Cathrine uten at den ble tatt i bruk. Da jeg ble gravid med Felix spurte jeg hva de hadde tenkt med borgen og at jeg gjerne ville ta den i bruk til Felix dersom de ikke kom til å bruke den. Å Slik ble det.
DSC_1337
Inni selve borgen hadde jeg tenkt å sy en tilpasset madrass men det ble så dyrt at jeg fikk en annen ide. Jeg var på IKEA for å kjøpe puter til borgen og kom over et vanlig stueteppe. Dette ble med meg hjem og jeg klippet det slik at det passet som underlag inni borgen.
DSC_1335
Her har vi allerede hatt mange kosestunder og jeg ser frem til enda flere. Lykke liker seg også veldig godt her inne.
DSC_1336
På innsiden er den helt enkel, jeg har hengt en lyslenke fra Ellos.no inni for å gjøre det enda koseligere.
DSC_1340
DSC_1329
Rommet i sin helhet ser dere over og du finner mer bilder av barnerommet om du klikker deg inn på dette innlegget. Ønsker dere en fin onsdag og forsøk og gjøre den positiv ved å være god mot deg selv og andre ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.