Skip to content

Bryllupsdekor

Posted in Bryllup

Hei regnfulle mandag! Om du er så heldig å planlegge bryllup i disse dager har jeg et råd til deg: Gjør som du vil den dagen, det er din dag ♥
377
Jeg vet godt hva jeg liker og ikke liker. Når det kom til pynting av bryllupslokalet vårt fikk jeg det fulle ansvaret rett og slett fordi det ligger mer for meg enn for han. Jeg liker at ting er gjennomført og er svært opptatt av detaljer. I tillegg er jeg opptatt av å lage ting selv så mye av denne dekoren er hjemmelaget.
380
Jeg ønsket at det skulle være et hvit-rosa bryllup. Stoltrekk og sløyfer lånte vi fra stoltrekk.no og var svært fornøyd med de. Vi hadde bryllupsfesten vår på Jærmuseet på Nærbø. I taket hengte vi opp pompom i rosa og hvit farge. Bordkort og blomsterpynt laget jeg selv med god hjelp fra venner, dette kommer jeg til å lage et eget innlegg om.
378
383
Jeg ønsket at det skulle være mest mulig flyt i vårt bryllup og bestemte meg derfor for å lage en stor plakat som viste bordplasseringen. Denne fikk jeg trykket opp i stor plakat hos jærprint på Bryne, super fornøyd med deres service! Det var foressten de som stod for kirkeheftene og sangheftene også. På bilde over ser dere en liten boks og en stor boks. Den lille boksen var tomme hvite lapper. Her skulle gjestene skrive en hilsen til brudeparet og legge oppi den store rosa boksen. Såå glad for at jeg gjorde dette, veldig gøy å lese gjennom disse lappene ♥
IMG_3744
Over på bilde ser dere to store metall tønner som jeg fikk via finn.no. Disse malte jeg lys rosa og bestilte wallstickers. Det står «Beate & Frank Ove, 4 mai 2013». Oppå toppen tok jeg hønsenetting å formet som en ball å stappet selvlaget papirblomster oppi. Disse hadde vi i kirken og etterpå ved inngangen til festlokalet.
377
Det var en svært kjekk tid å planlegge og lage til alt til bryllupet vårt. Jeg storkoste meg med alt ved det. Håper du fanget opp litt tips eller ble inspirert. Dersom du er så heldig å planlegger bryllup nyt den tiden, den er helt spesiell ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.