Skip to content

Hårvekst og ny kjole til i kveld

Posted in New in, and Skjønnhet & Velvære

Hei og god lørdag dere! ♥ I dag sov jeg og Lykke frempå, det var deilig det. Mannen i huset fikk kvile etterpå mens jeg og ungene tok ut for å handle inn gave til farsdag i morgen.
DSC_1424
Det begynner å bli noen uker siden jeg tok av vippeextention. Nå skal jeg ha en pause frem til neste sommer tenker jeg. Mine egne øyenvipper trenger pleie og jeg er så fornøyd med dette serumet fra Swiss at jeg bare må dele det med dere. Da jeg bestilte det i fjor skal jeg innrømme at jeg var skeptisk til hva de lovet. Men det funker.
DSC_1423
Etter 4 uker skal en se tydelig forskjell, egne vipper blir lengre og tykkere og det trenger jeg nå etter en lang periode med extention. Jeg kjøpte også dette Swisshair serumet og er spent på om det virker like bra. Etter begge graviditeter og ammeperioder har jeg mistet mye hår, spesielt fremme på sidene. Mitt eget hår vokser veldig seint og jeg er nå veldig utålmodig. Håper dermed at dette hårserumet holder det de lover.
DSC_1422
Ellers så kjøpte jeg meg en ny kjole i dag. I kveld skal vi i 60 års fest til min svigerfar, det blir gøy! Håper dere har en fin helg, nå må jeg tilbake til mine fine. Klikke gjerne innom igjen i morgen for å høre om Bodybalance prosjektet mitt som har gått over 8 uker nå. Jeg deler bilder og min erfaring, gleder meg! Ha en nydelig lørdag dere fine mennesker ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Janne
  Janne

  Kjempefint og inspirerende blogg! Kan jeg spørre hvor kjolen er fra?

  8. november 2015
  |Reply
  • Takk for det Janne! 🙂 Kjolen kjøpte jeg på Missy Nærbø. Ha en fin dag 🙂

   8. november 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.