Skip to content

Hudanalyse

Posted in Skjønnhet & Velvære

Hei dere og hei torsdag! I dag har jeg en fridag før arbeidshelg og den har brukt på beste måte. Jeg har blant annet vært hos hudpleieren min og tenkte å dele noen bilder fra min hudanalyse.
DSC_1581
Dette er min søster og hudpleier Lene. Hun arbeider hos Vital Forus om noen lurer på det. Jeg hadde min aller første hudpleie time i 2012. Før det hadde jeg lite fokus på min hud og det handler også om at jeg ikke kunne for mye om hudpleie, rensing av hud osv. Så min søster ble nødt for å gjøre dette enkelt for meg, og det har hun klart! Tenker jeg kan dele med dere i et eget innlegg hvordan jeg steller min hud i hverdagen. Dette innlegget vil jeg vise dere før og etter bilder av min egen hud.
DSC_1588
Dette er kamera som scanner huden. Jeg vil sterkt anbefale å ta en hudanalyse dersom du ønsker å prioritere huden din. Da jeg tok min første hudanalyse tilbake i 2012 ble jeg helt satt ut hvordan huden min virkelig såg ut. Det å se før/etter bilder gir meg en bekreftelse på at det virker og da føles det mye bedre å bruke litt penger på huden sin.
DSC_1584
På bilde over kan dere se de brune bildene. Dette er pigmentflekker i huden. På ansiktet mitt til venstre ser dere at jeg hadde mye mer mørke pigmentflekker enn bilde til høyre. Dette er skader i huden min som jeg pådro meg som ungdom. Jeg var svært glad i å gå i solarium og ante ikke hva det kunne gjøre med huden min. Bilde til høyre er ifra dagens scanning og jeg liker at produktene jeg bruker faktisk hjelper!
DSC_1585
De røde bildene viser sprengte blodkar og betennelser i underhuden om jeg forstod Lene riktig. På bilde fra 2012 kan dere tydelig se mine sprengte blodkar og dette skyldes at jeg aldri brukte kuldekrem. Jeg har alltid vært mye ute om vinteren å aldri tenkt over at jeg må smørre med meg kuldekrem.  Bilde til høyre viser en stor endring og det er jeg så glad for.
Vital 3
Etter hudanalysen tok jeg hudpleie. Det er en fryd hver eneste gang. I dag tok jeg behandlingen frisk peel. Jeg skal i tiden fremover flasse ekstremt mye for å fornye huden. Så ikke få sjokk om du ser meg med mye flass i de neste dager 🙂


Ellers startet dagen vår tidlig i dag også, kl 05.00 var det morgen for Felix. Jeg fikk levert ungene til kl 08.00 og tok meg en frisk joggetur før hudpleietimen kl 10.00. Etter hudpleien startet jeg på julegavehandlen, jeg fikk unnagjort mye og er veldig glad for å være godt i gang. Jeg har som mål hvert år å være ferdig til desember men har enda ikke klart det. Kanskje jeg klarer det i år?

Nå må jeg komme meg avgårde å hente barne i barnehage før middagen står for tur. Ellers i ettermiddag skal vi forsøke å ta bilder til årets julekort. I kveld skal jeg på ølbrygging av alle ting, mer om det i morgen. Ønsker dere alle en fortsatt fin torsdag! Klem

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Siv
  Siv

  Hei 🙂
  Flinke du (og Lene 😉 )æ å ta vare på huden din…der kunne æg våre møje bedre ja! Heldige du så he kåme i gang mæ gava og kort…glede mæg te desember og julekos fordæ 🙂 Isabel he nertelling te dei ska te dæg den 28 nov. Eget ark på nattbordet der hu krysse ut kvær dag 🙂 Jille Faster som glede dei små 🙂
  Ha en fine dag Beate 🙂
  Klem

  17. november 2015
  |Reply
  • Takk for så fin kommentar Siv 🙂 Du kan helsa Isabel å sei eg glede meg minst liga mye som de små!! Ang huden, det er en investering tenke eg til fremtiden:) Ha en fin kveld Siv 🙂 Klem

   17. november 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.