Skip to content

Hva ønsker jeg å oppnå med min blogg?

Posted in Tanker og meninger

Kjære dere lesere og god ukesstart! Hva er det jeg ønsker å få frem til dere via bloggen? Hva er min intensjon? Hvem skriver jeg for?
_90A5717c
På min blogg ønsker jeg at du som leser skal få et variert innhold. Jeg ønsker at det skal være en fin flyt mellom hva du leser om her inne. Selv om jeg er en småbarnsmamma ønsker jeg ikke det skal være en mammablogg. Og med trening som jeg er svært opptatt av, jeg ønsker ikke at dette skal være en ren treningsblogg. Dere forstår hvor jeg vil hen. Jeg ønsker at dette skal være et sted hvor dere får et variert innhold innen flere kategorier.

For meg blir en blogg noe det samme som et blad. Et sted hvor en bryter hverdagen og koser seg med små gleder. Jeg håper at dere som klikker dere inn her får noe av den samme følelsen. Et underholdende tidsfordriv hvor dere blir glad av å lese det jeg skriver. Å dersom noen skulle blitt inspirert eller motivert av noe jeg skriver, er det helt klart den største gleden for meg.

Ønsker jeg å fremstille meg selv og livet mitt som perfekt? Dette er et tema som er hot om dagen. Mange av toppbloggerene i Norge får kritikk fordi de enten er for perfekte eller at de fremstiller livet deres så perfekt. Her har jeg klare meninger. Ta eksempelvis mitt innlegg om barnerommet til Felix. I forkant av det innlegget vasket, ryddet og fjernet jeg ting fra rommet hans. Det gjorde jeg fordi hele intensjonen med innlegget var nettopp det å inspirere til å lage et fint barnerom. Rot, støv og for store leker synes jeg derfor ikke hørte til på de bildene av den enkle grunn at jeg blir ikke inspirert av det selv. Jeg håper at dere som leser bloggen min skjønner forskjellen her.

Jeg har funnet min balanse her inne på bloggen om hva som er greit å dele og hva som er for personlig å dele med dere. Så dersom jeg ikke blogger om at jeg og mannen krangler er det ikke fordi vi ikke gjør det men fordi det er privat. Selv om jeg ikke skriver om utfordringer i mammarollen betyr det ikke at jeg er en feilfri mamma, men at det er privat. Dere forstår hvor jeg vil med dette.

Jeg ønsker at du som leser bloggen min skal bli glad av å lese, bli nysgjerrig på hva neste innlegg handler om og at du skal glede deg til å lese her inne. Jeg ønsker at du skal kunne bli engasjert, motivert eller inspirert av å lese noe her inne. Jeg synes det er veldig kjekt at så mange ønsker å lese bloggen min hver dag. Jeg håper med tiden at det skal bli litt mindre farlig for dere å kommentere, da kan vi få til en dialog og bloggen vil bli enda bedre. Hyl ut dersom det er noe du mangler inne her eller dersom du lurer på noe.

Skulle du derimot ikke like hva du leser her inne råder jeg deg til å ikke klikke deg inn her. La være å lese i stedet for å gå å spre negativ energi på grunn av en blogg.

Beate

Blogglistenhits

 

8 Comments

 1. Janne
  Janne

  Stå på!!! Æg heie på deg!

  2. november 2015
  |Reply
 2. Lise
  Lise

  Veldig bra innlegg! Eg og heie på flinke deg, Beate! Jillt å lesa om alt du skrive???

  3. november 2015
  |Reply
  • Takk for fin tilbakemelding, kjekt å blogge for slike mennesker som deg Lise 😉

   3. november 2015
   |Reply
 3. Aslaug
  Aslaug

  Du e veldig inspererane Beate..Så stå på å blogg vidare,veldig kjekt å lesa.. 😉

  3. november 2015
  |Reply
  • Takk for fin kommentar Aslaug 😉 Klem

   3. november 2015
   |Reply
 4. Linda
  Linda

  Stå Beate?

  Regner med å få masse inspirasjon fra deg når det nærmer seg jul, og julepyntingen står for tur, gleder meg?
  Kjempekjekt å lese bloggen din.

  Får positiv energi fra deg både fra blogg, og som verdens mest motiverende treningsinstuktør, du gir mer enn du aner??

  3. november 2015
  |Reply
  • For en fantastisk hyggelig kommentar Linda, det setter jeg sinnsykt stor pris på, takk! Det skal bli masse jule inspirasjon, vær du sikker! Ha en nydelig dag og takk for at du er du! Beate

   4. november 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.