Skip to content

Jeg er stolt av arbeidsplassen min

Posted in Hverdagsliv

Hei tirsdagskveld! Håper deres uke har startet bra. I dag har jeg lyst til å skrive litt om noe så vanlig som arbeid. For de som ikke vet det arbeider jeg som sykepleier ved Klokkarhagen Sykehjem på Varhaug. I dag fikk jeg nok en påminnelse om hvorfor jeg er så stolt over hva vi får til der borte!
image
Ja du ser rikitg, det er en liten gul kylling. I dag hadde jeg en svært hektisk dag på jobb, det var knapt tid til å sitte ned for å spise. Jeg merket at jeg var stresset over alt jeg måtte få i boks i dag før klokken ble 15.00. Så helt plutselig kom det inn en liten gul kylling i avdelingen som gjorde at jeg glemte alt stress og arbeidsoppgaver i 10 minutter. Det var en deilig følelse det!

På Klokkarhagen vil jeg tørre å påstå at vi er opptatt av å se muligheter og det positivte fremfor å se hindringer og negativitet. En liten gul kylling kan alle få tak i å ta med til de eldre kan du tenke. Ja tekninsk sett kan alle gjerne det, men ikke alle gjør det likevel. Å tenke at du skal tilføre en liten glede i hverdagen for noen gjør ingen forskjell. Å fysisk gjøre en liten glede for andre er hele forskjellen.
image
Når jeg fikk en enorm glede av å se dette lille vesenet, kan tro hvilken reaksjon de eldre på sykehjemmet fikk. Det var helt fantastisk å være vitne til å mange flotte øyeblikk det skapte av en så liten skapning som en kylling. Nei tusen takk til Anna som gjorde dette for Klokkarhagen, det var så lite men likevel så mye!

Dersom du tenker at jeg er stolt over arbeidsplassen min kun pga en kylling tar du feil. Det er hele gjengen, hele tanken og hele innholdet vi har klart å skapt. Vi ønsker å gjøre en forskjell for de som bor ved sykehjemmet. Ønsker at hver dag skal være en god dag for dem. Så til alle mine kjære kolleger: Jeg er stolt over dere og alt vi får til på Klokkarhagen. Jeg gleder meg til hver dag jeg skal på jobb, tenk så heldig jeg er!

Beate

Blogglistenhits

8 Comments

 1. valborg
  valborg

  hadde sommerjobb der i sommer, å merka fort at her va fokuset på at beboerne ska ha det bra, utrolig fine arbeidsplass!?

  25. november 2015
  |Reply
  • Så kjekt, det visste eg ikke. Eg var lite i sommer selv pga permisjonen så det er nok derfor. Så kjekt at du hadde en fin opplevelse hos oss. Ha en fin dag Valborg 🙂

   26. november 2015
   |Reply
 2. Karin
  Karin

  Enig Beate:) fantastiske arbeidsplass!

  25. november 2015
  |Reply
  • Så gøy med kommentar fra deg Karin 🙂 Stor klem fra meg!

   26. november 2015
   |Reply
 3. Elisebeth lode
  Elisebeth lode

  Er heilt enig eg også 🙂 En kjempe plass og arbeide.. Har blitt så glad i kollegaene og pasientene mine, gleder meg for hver dag eg kome og når eg skal heim vil eg mesten ikkje gå heim, kunne godt budd i gardinet på jobb, men da var det ei som sa: hvordan skal du da komme deg ned igjen?? Akkurat nå er eg sykemeldt og klør bare i fingrene for og gå på jobb igjen.. Er no drit og være vekke fra jobben du elsker å gå til <3 ihvertfall så gjør eg det 🙂

  26. november 2015
  |Reply
  • Takk for kommentar Elisebeth 🙂 Helt enig med deg at det er gøy på jobb, bodd på jobb derimot ville eg ikke gjort. Stor klem til deg 🙂

   26. november 2015
   |Reply
 4. Lisbeth
  Lisbeth

  Nå er jeg så heldig å ha min farfar boende på verdens beste sykehjem!! Dere er bare helt fantastiske! Jeg har aldri opplevd en plass som det før. Dere er så engasjert i beboerne og jeg blir helt imponert over alt dere finner på. For oss pårørende er det en glede å komme på besøk. Vi føler oss så velkomne og nesten litt hjemme!! Saft, kaffi og kaker får vi også HVER gang!! Dere er helt unike!!!!

  12. februar 2016
  |Reply
  • TUSEN TAKK for såå flott tilbakemelding. Bukker og neier og skal bringe de fine ordene videre til alle på Klokkarhagen. Godt dere føler dere som hjemme Lisbeth, det er det vi ønsker å få til. Takk igjen! Ha en nydelig helg!

   12. februar 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.